seks do konca - ufac tabletkom?
Moderator: modTeam
Tommy pisze:Zgodzę się z Toba Martyno. Nie wiem dlaczego ale faceci bardziej się o to martwią, aby nie zostać tatusiem zbyt wczesnie. Takie przynajmniej mam wrażenie.
Faceci boją się, zeby nie zostać tatusiami, a co mają powiedziec dziewczyny?!
dziewczyny nie czytajcie tego... to takie męskie gadaniny... o sporcie, samochodach itp
ja mam tak że jeśli był to mój pierwszy stosunek w dniu i nie masturbowałem się wcześniej, byłem bardzo podniecony to zwykle trwa to niezadługo i szybko opada po szczytowaniu, natomiast jak jest to kolejny raz albo jestem seksualnie zaspokojony to wtedy długo to trwa wszystko, a po wytrysku, do którego muszę się ładnie starać, jest twardy jak skała

ja mam tak że jeśli był to mój pierwszy stosunek w dniu i nie masturbowałem się wcześniej, byłem bardzo podniecony to zwykle trwa to niezadługo i szybko opada po szczytowaniu, natomiast jak jest to kolejny raz albo jestem seksualnie zaspokojony to wtedy długo to trwa wszystko, a po wytrysku, do którego muszę się ładnie starać, jest twardy jak skała
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Bender pisze:owszem - tym bardzoej ze moja partnerka nie zawsze sie orientuje co wlasnie zmajstrowalem wiec jade dalej jakgdyby nigdy nic
natomiast nie wiem od czego zalezy to ze czasem zflaczeje od razu a innym razem nie
Od trzepania kapucyna
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
seks do końca (w środeczku) jest najwspanialszy. Wtedy dopiero są doznania. W prezerwatywie to nie to (choć fakt, dzięki niej można dłużej, bo mniejsze jest odczuwanie bodźców).
I zawsze można po orgazmie nie wychodzić z partnerki (oczywiście mocno się przytulając, coby "maluszek" odpoczął i nabrał sił na jeszcze) i wtedy kolejny wzwód jest tylko kwestią czasu. Dla mnie to wspaniałe uczucie móc "rosnąć" w środku...
I zawsze można po orgazmie nie wychodzić z partnerki (oczywiście mocno się przytulając, coby "maluszek" odpoczął i nabrał sił na jeszcze) i wtedy kolejny wzwód jest tylko kwestią czasu. Dla mnie to wspaniałe uczucie móc "rosnąć" w środku...
No to jak z typ wkoncu jest ? polerowac strazakowi helm przed ? czy niepolerowac przez pare tygodni ?
. Widze to jednak znow bedzie indywidualna sprawa
i kazdy bedize mial inaczej ;>. Mi tam zawsze jak sie sam "zabawia" pada odrazu po ;]. Jak zabawia sie nim moja myszka to raz odrazu pada a raz nie
. Ale zawsze jak po chwili robi to drugi raz to juz duuuuzo wiecej czasu trzeba ;>.
Ostatnio smiejac sie w wannie mowila ze juz "niemoze" ;P raczka dziecine bolala

Ostatnio smiejac sie w wannie mowila ze juz "niemoze" ;P raczka dziecine bolala

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”