prezerwatywy - jakie najlepsze?
Moderator: modTeam
ja dzisiaj już sobie kupiłem zupełnie nową paczuszkę durex -extra safe!
ONE SA DLAMNIE NAJLEPSZE!!! :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509:
ONE SA DLAMNIE NAJLEPSZE!!! :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509:
Jarek pisze:Naprwdę, takie uczulenie to jest koszmar... (odrazu mówie, ze nie widziałam jak to wyglada ale opis objawów był... brrrrr )
...a jak to wygląda, chociaż z opowieści? My stosujemy wyłącznie prezerwatywy, więc się będę uważnie przyglądał mojej Pani.
Przez ponad tydzień wszystko na maxa czerwone i boli. Smarowała się taką warstwą maści, że nawet nie mogło się wchłonąć, ale to i tak nie pomagało. Nie mówiąc o tym, że każde założenie majtek było bólem. Oraz nawet po prostu noszenie. Plus oczywiście ból przy oddawaniu moczu itd. Ogólnie TRAGEDIA...
a teraz zabawie sie w Mavericka ktorego nie ma bo az mnie oczy bola
Mader do tego postu gdzie Ci sie cos zacielo uzyj przycisku edytuj ktory znajduje sie w prawym górnym rogu tej wiadomosci i usun prosze te emoty i na przyszlosc prosze nie naduzywaj ich az tyle bo to daje po oczach
pozdrawiam i przeprszam za wtracenie nie na temat
Mader do tego postu gdzie Ci sie cos zacielo uzyj przycisku edytuj ktory znajduje sie w prawym górnym rogu tej wiadomosci i usun prosze te emoty i na przyszlosc prosze nie naduzywaj ich az tyle bo to daje po oczach
pozdrawiam i przeprszam za wtracenie nie na temat
RSFU profil - polecam (bo dobre, markowe, sprawdzone i cienkie)
z durexow tylko elite - reszta to są kalosze - nic przez nie nie czuje..
pepino to jak gumy turbo - sam design opakowan pozwala sądzic ze sa rakotworcze
unimil często uczula, ale nie jest taki zly generalnie....
jako odmiana unimila - caress aromatyzowane - dla tych co początkują w oralu - przede wszystkim tanie, troche może grube ale za to kojarzą pierwsze doświadczenia z aromatem czekolady lub truskawki
z durexow tylko elite - reszta to są kalosze - nic przez nie nie czuje..
pepino to jak gumy turbo - sam design opakowan pozwala sądzic ze sa rakotworcze
unimil często uczula, ale nie jest taki zly generalnie....
jako odmiana unimila - caress aromatyzowane - dla tych co początkują w oralu - przede wszystkim tanie, troche może grube ale za to kojarzą pierwsze doświadczenia z aromatem czekolady lub truskawki
Prążkowany problem
Pozwole sobie wtrącić swoje zdanie bo nie zauważyłem zeby ktos coś napisałana ten temat lub jest to wina mojego niedoczytania, ale wiele kobiet narzeka na prezerwatywy prążkowane Durex arouser, gdyż po stosunku wystepuje takie mało rzyjemne uczucie swędzenia a czasem nawet pieczenia scianek pochwy. Mówiąc szczerze byłem zaskoczony bo te prezerwatywy zostały zrobione po to by dawać wieksza przyjemnosć no i pewnie daja ale po zblizeniu wystepuje takie niemiłe uczycie.
Zdaża wam sie cos takiego drogie panie czy to sa tylko skrajne przypadki, moja dziewczyna odczywala pieczenie i swędzenie dlatego tez postanowilismy zmienic na Durex extra-safe.
Zdaża wam sie cos takiego drogie panie czy to sa tylko skrajne przypadki, moja dziewczyna odczywala pieczenie i swędzenie dlatego tez postanowilismy zmienic na Durex extra-safe.
No to pokonalem slawnego Durex-a
nie wiem jak .. nie wiem dlaczego .. ale ta slawna prezerwatywa classic po prostu nie wytrzymala.... :570:
dziekuje...
dziekuje...
Młotek MaM aLe jAkOs NiE mOgE WyBiĆ sObiE gŁuPoT z GłOwY ...
jasiu pisze:Jezeli blona dziewicza jest twarda i gruba, to prezerwatywa moze latwiej peknac!
heheehehhe no comment :D:D:D:D
ps. szturm na twierdze hehehe spadlem z krzesla jak to czytalem :D:D:D
jasiu pisze:
Jezeli blona dziewicza jest twarda i gruba, to prezerwatywa moze latwiej peknac!
no nic skomentuje to ludzie maja fantazje
pozdro :564:
Ptaszniki to Moja Pasja I mam Kilka nA Sprzedaz [;
-
- Uzależniony
http://www.omilosci.pogodzinach.net/sta ... cle&sid=17
"Niestety, już za pierwszym razem można się zarazić chorobą lub zajść w ciążę. Chroni przed tym prezerwatywa. Chłopak zakłada ją tuż przed stosunkiem na wzwiedzionego członka pamiętając, by u nasady pozostało nieco miejsca na spermę. Najlepiej kupić prezerwatywę wzmocnioną. Zwykła mogłaby pęknąć podczas przebijania błony dziewiczej."
DREADMAN, naprawde zanim zaczniesz z kogos rechotac, to sie zastanow czy aby na pewno masz racje. Moze to Ty jestes w bledzie, a ktos inny jest lepiej poinformowany... pozdr.
"Niestety, już za pierwszym razem można się zarazić chorobą lub zajść w ciążę. Chroni przed tym prezerwatywa. Chłopak zakłada ją tuż przed stosunkiem na wzwiedzionego członka pamiętając, by u nasady pozostało nieco miejsca na spermę. Najlepiej kupić prezerwatywę wzmocnioną. Zwykła mogłaby pęknąć podczas przebijania błony dziewiczej."
DREADMAN, naprawde zanim zaczniesz z kogos rechotac, to sie zastanow czy aby na pewno masz racje. Moze to Ty jestes w bledzie, a ktos inny jest lepiej poinformowany... pozdr.
jasiu pisze:http://www.omilosci.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&sid=17
Jak mi ktos cos cytuje z jakiejś strony to mnie czasem smiech powala tym bardziej jak jest to strona tego typu ! wiesz co kolego ? załuż najlepiej trzy prezerwatywy , albo nie ! cztery , to juz powinno wystarczyc !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:
Jak mi ktos cos cytuje z jakiejś strony to mnie czasem smiech powala tym bardziej jak jest to strona tego typu ! wiesz co kolego ? załuż najlepiej trzy prezerwatywy , albo nie ! cztery , to juz powinno wystarczyc !
po pierwsze: nie jestem Twoim kolega.
po drugie: przyjade do domu, to poszukam specjalnie dla Ciebie wiarygodnego zrodla. Tylko nie wiem co Cie zadowoli? podreczni?opinia lekarza? Piszesz, ze blona dziewicza to zaden mur, ale nie wiem czy wiesz, ze czasem trzeba ja usuwac chirurgicznie?
po trzecie: proponuje czasem poczytac slownik ortograficzny (nawet jesli jestes dyslektykiem).
po czwarte: normalnie, to dalbym sobie spokoj, bo mnie w sumie malo obchodzi Twoja niewiedza, ale nie lubie jak sie ktos bezpodstawnie ze mnie smieje...
a co do DREADMANA, nie rozumiem o co Ci chodzi z tym niemieckim humorem? bo ja Niemcem nie jestem, nawet nie mieszkam w Niemczech...
Jezeli macie ochote kogos obrazac, to prosze na priv, inaczej narazacie sie mi
Sue - i co z tego ze prezerwatywa wytrzyma taka ilosc wody? Podczas stosunku sily napiec wcale sie tak rowno nie rozkladaja, w jednym miejscu wieksze w innym mniejsze.
Poza tym podzielam poglad Jasia, ze podczas 1ego razu jest mozliwe pekniecie, chocby dlatego ze jest ciasniej, czasem kobieta ma zachamowania i mimowolnie sciska miesnie pochwy co dodatkowo zwieksza owe napiecia na lateksie...
A wzmocniona prezerwatywa... sa takie? I jesli tak to jakie?
Sue - i co z tego ze prezerwatywa wytrzyma taka ilosc wody? Podczas stosunku sily napiec wcale sie tak rowno nie rozkladaja, w jednym miejscu wieksze w innym mniejsze.
Poza tym podzielam poglad Jasia, ze podczas 1ego razu jest mozliwe pekniecie, chocby dlatego ze jest ciasniej, czasem kobieta ma zachamowania i mimowolnie sciska miesnie pochwy co dodatkowo zwieksza owe napiecia na lateksie...
A wzmocniona prezerwatywa... sa takie? I jesli tak to jakie?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”