shaman pisze:Skoro tak trudno zauważyć: pisałem oczywiście nieszczerze. Chodziło jedynie o krytykę bezmyślności i arogancji koleżanki. Skoro runeko odwaliła robotę z klasą, mi pozostała ta czarna.
Poza tym tęskniłem za tym czerwonym paseczkiem.
Wybacz ! ale gdzie tu masz bezmyslnosć i arogancje
Wezmy innowierców , np. "Jechowy" Oni do wojska nie idą , krwi nie oddają ani nie pobieraja , czy nalezy po nich jechać tak jak Rune i Ty po kolezance ? gdzie tu zatem masz ową "klase"
To Wy do jednego zaledwie zdania kolezanki dodaliscie sobie sami chyba o wiele za wiele , ze poleciały tu takie teksty .
Prosił bym modów o wykasowanie tego żenującego przekazu i pełnego zyczliwosci tekstu Rune , Rozumiem , ze dotkneło ją to bezposrednio , tyle , ze wybiegła za daleko , psuje to obraz tego forum jak i jej samej

shaman pisze:i to by wystarczyło. Jednostkowa historia nie udowadnia niczego w skali makro. I dlatego o antykoncepcji hormonalnej powinni się wypowiadać oraz decydować specjaliści - ginekolodzy. A nie inteligenciaki i pseudointeligenciaki na forum, którzy przejrzeli wyniki kilku badań.
Wypowiadac sie moze kazdy

Gdybym sie słuchał jak to piszesz specjalistów ginekologów , to np. moja myszka do dzis chodziła by z nadżerką szyjki macicy , bo ów specjalista ginekolog tak zadecydował , wiec proszę Cie ... <browar>