TedBundy pisze:Wielu pedagogów Ci to powie
Z tego co wnioskuje, to ten pan tez jest nauczycielem...Poza tym, dziewczyna w moim wieku, ktora urodzila dziecko przed paroma tygodniami, podczas ciazy jakos mogla sie uczyc i tez jest czlonkiem Honorowego Zrzeszenia Najlepszych Uczniow w USA. To jest argument przemawiajacy za tym, ze nieplanowana ciaza nie zawsze swiadczy o braku inteligencji i takich dziewczyn ze szkoly sie wyrzucac nie powinno
TedBundy pisze: by nie dawać przyzwolenia na patologie
Ciaza to nie patologia. Chyba, ze u mezczyzny...
betusia pisze:Myślę jednak, że moja zachowawcza postawa i nie robienie tego w szkole średniej tylko zamiast tego skupienie się na wnętrzu i realizowniu się w swoich życiowych pasjach może być wzorem dla każdego
Nienawidze z pasja ludzi, ktorzy sami z siebie sadza, ze moga byc wzorem. Wzorem dla mnie to moze byc Jan Pawel II i Dalaj-Lama ale nie dziewczynka z forum, na litosc Boska...
betusia pisze:ale kochać się po szkolnych korytarzach
Ja bym osobiscie chciala zauwazyc, ze nie wszytskie ciaze u nieletnich pojawiaja sie "z korytarza" FGS. W naszym liceum na przerwach legalnie szlo sie do kibla i wciagalo amfe a podczas lekcji palilo maryche w kiblu i na historie przychodzilo sie nawalonemu jak szpadel. TO JEST PATOLOGIA.
betusia pisze: powinien być bezwzględny zakaz na wszystko
Im wiecej zakazow, tym wiecej ich lamania. Czemu w Holandii wskaznik palenia marichuany wsrod mlodziezy spadl o 41%? Bo zalegalizowali to juz im tak nie smakuje bo nie jest owocem zakazanym. Jest w tym jakas logika. Oczywiscie nie jestem za legalizowaniem hery czy koki ale sa inne srodki...
betusia pisze: najlepiej na wielką miłość tak jak ja...
Aj juz przestan podkreslac, jak to Ty czysta. A w zwiazku malzenskim jestes, ze wspolzyjesz z nim i jedynym tego celem jest prokreacja? Nie? To nie jestes "czysta".