Czasem po prostu rece, nogi i nawet interes opada.

Moderator: modTeam
Maverick pisze:Ale to prada ze niektore kobiety maja plamienia przez caly okres trwania ciazy. I te plamienia wygladaja jak okres. Czysta prawda, spytaj sie gnekologa.
Maverick pisze:I najlepiej nie uprawiaj juz nigdy seksu bo widac ze nie dorosles do tego. Wsadzic umie kazdy, ale wyjac i spac spokojnie tylko ci dojrzali.
Odkad pamietam to od zawsze lepiej od moich partnerek znam sie na antykoncepcji. Sadze ze zanim zaczalem uprawiac seks bylem bardziej w tym temacie obcykany niz niejeden po kilku latach bzykanka.Smile8 pisze:Chłopak dopiero zaczyna uprawiać seks i ma prawo nie wiedzieć nawet takich podstawowych rzeczy. Ja sam dowiedziałem się o tych różnych dniach cyklu itp. itd. od swojej dziewczyny, on może jeszcze nie rozmawiał ze swoją partnerką o tego typu rzeczach. Kto pyta nie błądzi więc może zamiast mówić ludziom ,że są nie doświadczeni... powiedzieć im raz i z głowy, kolejna zbłąkana owca wyedukowana na całe życie, taki jest cel forum tak mi się wydaje.
A taki co ledwo zdał na prawo jazdy może czasami zapomnieć o czerwonym.Smile8 pisze:Chłopak dopiero zaczyna uprawiać seks i ma prawo nie wiedzieć nawet takich podstawowych rzeczy.
Z nałożoną prezerwatywą z definicji kończysz poza nią. Chyba, że uznajesz kawałek lateksu za część jej ciała.koko2323 pisze:A w dodatku zakończyłem poza nią,wiec raczej ok.
Maverick pisze: niech przestanie uprawiac seks z przygodnymi partnerami,.
semper pisze:mnie się kiedyś mój bardzo regularny okres spóźniał ok. 2 tygodnie i przez cały ten czas miałam PMS
katie123 pisze:biore tabletki antykoncepcyjne ale wydaje mi sie ze wczesniej przegapilam chyba jedna
katie123 pisze:I po co ta uszczypliwość ? Pewnie od razu Ci lepiej jak się wymądrzasz...
jesttotalna_idiotka pisze:opcja na ciążę
? Myślę, że odpowiedź jest oczywista. Uprawiasz seks - możesz być w ciąży i nie ważne czy to końcówka okresu, początek, czy jego brak.totalna_idiotka pisze:raczej minimalna
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 91 gości