Są. http://pl.wikipedia.org/wiki/EjakulatTomasso pisze:estem ciekawy jak to jest z tym ejakulatem - są tam w końcu plemniki czy nie?
Pisz albo na temat albo wcale.
Moderator: modTeam
Są. http://pl.wikipedia.org/wiki/EjakulatTomasso pisze:estem ciekawy jak to jest z tym ejakulatem - są tam w końcu plemniki czy nie?
księżycówka pisze:Zakręciłam się nieco i muszę test zrobić.
Nie robiłam od lat i nie pamiętam czy robi się od daty spodziewanej miesiączki te np 7 dni czy jak?
Nie ukrywam, że chciałabym wiedzieć jak najszybciej (ale w miarę pewnie, a do lekarza się nie dostanę do końca stycznia) czy będę mamą.
To jest raczej niemożliwe, ale dzięki.pracocholik pisze:Testy dzisiaj dostępne możesz robić nawet następnego dnia po stosunku, wynik
powinien być w miarę wiarygodny.
Dzindzer pisze:pracocholik pisze:Testy dzisiaj dostępne możesz robić nawet następnego dnia po stosunku
Takich jeszcze nie widziałam
Dzindzer pisze:Zarówno stres jak i angina mogą mieć wpływ na okres. A czasami kobiecie tak po prostu się spóxnia lub zaskoczy ją wcześniej, o mnie zaskoczył.
Dzindzer pisze:Nie bardzo widzę u niej ciążę. Najważniejsze to nie stresować się. Można też zrobić test
Dzindzer pisze:I pomyśl sam jak mogło dojść do zapłodnienia.
Smile8 pisze:Test najlepiej robic rano czy to malo istotne?
Smile8 pisze:ale wiesz zawsze mozna sie gdzies zatrzec lub co innego... a wystarczy tego odrobina i juz wiesz co dalej.
Dzindzer pisze:Przy ogrooomnym pechu to możliwe.
Dzindzer pisze:A i jak ona ma 17 lat to takie spóźnienia w połaczeniu z choroba i stresem nie są niczym niezwykłym.
Będzie dobrze
Co oznacza, że ciąży brak. Reszta to tylko pitu pitu.Smile8 pisze:nie wspolrzylismy w tym miesiacu dopochwowo
To nie jest żadne spóźnienie, zwłaszcza u 17latki i nawet nie powinno być tak traktowane. Okres nie jest co do godziny czy dnia często tylko mniej więcej około któregoś tam dnia cyklu co się może bardzo różnie przesuwać.Smile8 pisze:dziewczyna powinna miec okres 2 stycznia a dzis jest 7, godzina okolo 23-24 i wychodzi ze do tej pory spoznia sie to 5 dni a za godzine 6.
Lepiej rano, ale można o dowolnej porze dnia.Smile8 pisze:Test najlepiej robic rano czy to malo istotne?
Smile8 pisze:ale wiesz zawsze mozna sie gdzies zatrzec lub co innego... a wystarczy tego odrobina
Mona pisze:Tak, ale nie na dzień przed okresem lub w czasie, gdy powinien już być
*O*N*A* pisze:Moje pytanie- czy powinnam zacząć panikować
Mona pisze: Jeśli miałaś stosunek w dni płodne, to tak
Mijka pisze: Nie panikuj, szkoda nerwów na coś takiego jak panika. A w Twojej sytuacji to już w ogóle
a to trzeba miec kalendarzyk by wiedziec kiedy ma sie dni płodne 24 lata i jestes z wiedza w stodole
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości