Już myślałem że ciąża
Moderator: modTeam
Już myślałem że ciąża
Mojej małej okres się spóźnia 2 dni. Zrobiła test, wyszedł negatywnie. Ale i tak się niepokoję dlaczego się opóźnia. W zeszłym tygodniu była szybka zmiana klimatu (moment zrobiło się gorąco), poza tym wyjeżdzaliśmy do innego miasta, do tego niunia była chora na grypę. Może to od tego? Ma objawy okresowe tak jak zawsze, brzuszek się powiększył i ją boli, nogi też bolą. Niedobrze jej nie jest, piersi nie są powiększone. Wzmożonego apetytu brak. Skoro więc nie ciąża, to co?
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
- Weteran
Andrew pisze:Nie no bez przesady mająć 27 lat wie sie pewne rzeczy , nawet jak sie mieszkało by d Jungli ! <browar> wiec ?i kto to po dwóch dniach robi sobie test no kto >? <aniolek2>
Chwilę chwilę. Na teście wyraźnie pisze że można go zrobić nawet 3 dni przed planowaną miesiączką, więc producent chyba by bzdur nie pisał, poza tym test jest na 99% dokładny więc dlaczego niby miałoby się go robić niewiadomo kiedy. Oczywiście że można zrobić za następne 7 dni tylko pytanie po co skoro w teście jest napisane że jest on bardzo czuły na hormon wytwarzany podczas ciąży.
ja tez to przezywalam,ale nie tak jak moj maz, bo okres spoznial mi sie o tydzien ale na szczescie dostalam,wiedzialam ,ze bedzie bo mialam objawy okresowe a nie ciazowe,kazdy zna swa strukture ciala najlepiej.pocieszalam swego meza jak tylko moglam nawet zalozylismy sie no i wygralam zaklad.ale ogolnie to ludzkie martwic sie,dobrze ze w ogóle tym sie przejmuje.czekalam na okres jak pustynia na deszcz a teraz mam go dosyc.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”