Postautor: ktos » 08 lip 2014, 10:16
Witam! Moja dziewczyna ma 15 lat, a Ja 16. Uprawialiśmy petting. Ona jest dziewicą. Okres miała od 28 czerwca. Przez 6/7 dni. Nie prowadzi dokładnie kalendarzyka, ale jej długość cyklu wynosi jakieś 28-30 dni. Masturbowaliśmy się wzajemnie. Ja skończyłem 'odpryslo' w nia trche spermy,, a następnie dotknąłem spermy, aby sprawdzić czy naprawdę skończyłem Miałem na niej niewielką ilość spermy (na ręce) dodam jeszcze, ze masturbowałem ja druga reka, ale wiadomo, ze moglo ja się dotknąć, ale nie jestem tego pewien;/. Była to na pewno nieduża ilość, bo tylko się tam dotknąłem. Chwilę później prawdopodobnie wytarłem rękę o koc. Chociaż nie jestem tego w 100% pewny. Następnie trochę się przytulaliśmy, zadzwonił telefon (jeżeli się przytulaliśmy to na pewno jeszcze jakaś część spermy z tej ręki została wytarta o ubranie,koc itp.). Minęło minimum jakieś 4-5 minut od momentu mojego wytrysku. Po tym czasie ja zacząłem jej robić dobrze, najpierw pieszcząc łechtaczkę, a potem wkladajac jej palce na głębokość maksymalnie 2 cm - 4 cm. (tylko u jest problem, bo nie pamiętam czy to była ta sama reka co dotkalem spermy)
Czy możliwe, że moja dziewczyna zaszła w ciążę? Czy możliwe, że plemniki przeżyły w takiej temperaturze na moim palcach i ogólnie w kou? (Byliśmy w domu godzina 20. temperatura ok. 24/5 stopni Celsjusza.) Odpowiedź została mi udzielona, że szansa jest bardzo mała i zależy to od tego czy dni były płodne czy niepłodne, ale nadal mnie to nie uspokaja. a petting uprawialiśmy dnia 7 lipca. Bardzo się denerwuję. Pamiętam, że wkładając jej tam palce, musiały być już suche albo bardzo,bardzo,bardzo mało wilgotne, bo gdybym poczuł, że są mokre to bym ich tam nie pchał.