Nemezis pisze:Amanda222 pisze:kolejny idiotyzm to sex na stojąco-niektórzy wierzą że to zapobiegnie przemieszczania się plemników
Podobno jak ktoś stara się o dziecko to po stosunku zaleca się leżeć chwilę z uniesionymi biodrami. Zapewne ktoś sobie wymyślił, że odwrotność tego zalecenia jest metodą anty
Też o tym słyszałam
czego to ludzie nie wymyślą
a to, że za pierwszym razem nie zachodzi się w ciążę? Ciekawe co ma przed nią chronić
[ Dodano: 2012-10-12, 18:48 ]Maverick pisze:Srodowisko o odczynie kwasnym jest dla plemnikow zabojcze. Tylko, ze nikt nie mowi, ze zabije to wszystkie. Poza tym nie jest to obojetne dla zdrowia kobiety wiec to raczej ostatecznosc, a nie metoda anty do regularnego stosowania.
Wiesz co? Ja jakoś w takie metody nie wierzę...-to tak samo jak jedna kobieta całaciążę przeleży bo ma ryzyko poronienia a druga zasuwa rowerem do porodu ...nie wiem od czego to zależy ale nie wiedzę, że ocet czy cytryna zapobiegnie ciąży.
[ Dodano: 2012-10-12, 18:50 ]Andrew pisze:E tam, lekarze w ginekologi stosują tzw. metodę, próbę octowa dla zdiagnozowania zmian , albo stosują płyn lugola .
[ Dodano: 2012-10-12, 16:33 ]
sa kobiety co zachodza w ciaze sikajac pod wiatr , ale są i takie co musisz sie nagimnastykowac by zaszła taka w ciązę - stad sex na stojaka, gdzie sperma mezczyzny za pomocą grawitacji naturalnie wypływa z pochwy moze i w wielu przypadkach nie służy zapłodnieniu .
To fakt, wiem że wiek kobiety ma wpływ na jej plodność ale co jeszcze? Fakt, że niektóre kobiety bardzo szybko zachodzą w ciążę a inne mają z tym problem.