Augusto pisze:mialem to samo zaroponować
tez o tym pomyslalam, jest to jakies wyjscie.
kml pisze:grosza nie dam, nie przyłoże reki do tego
niestety, ale w takich sytuacjach, pieniadze zawsze sie jakos znajduja.
Moderator: modTeam
Augusto pisze:mialem to samo zaroponować
kml pisze:grosza nie dam, nie przyłoże reki do tego
Sir Charles pisze:Ma być popełnione przestępstwo, a zadaniem policji jest zrobić wszystko, by je udaremnić.
nosz MarissaMarissa pisze:Albo zamkną ją na tych kilka miesięcy żeby nie mogła iść na skrobankę?
a co jezeli bedzie chciala usunac tu? nie wypuszcza jej za granice a okaze sie po czasie ze ciaza usunieta zostala w podwarszawskiej klinice...lollirot pisze:na przykład nie wypuszczą jej za granicę? kto powiedział, że tu ma usuwać?
kml pisze:No to będę tatusiem, już zaczynam się bać, nie będę się rozpisywał jak wkońcu to wyszło ale wyszło, widocznie tak musiało być
Ona_Mika pisze:Tak to jest jak ktoś trzeci włazi z butami. Spróbuj najpierw z dziewczyną dojść do porozumienia, to jak się dogadasz to może wtedy i z matką
kml pisze:Czy onae mogły by być w stanie odebrać mi prawa do dziecka
kml pisze:Narazie to czekam jak się sytuacja potoczy, ale jak dziecko się urodzi i "teściowa" będzie bruździć to tego dziecka nie bedzie widywać, ja nie mam zamiaru tolerować jej wtrącania się w decyzje dotyczące mojego dziecka
kml pisze:Z dziewczyną jako tako się dogadać mogę, ale z jej matką nie cholery i wiem że mamunia non stop będzie bruździć
Narazie to czekam jak się sytuacja potoczy, ale jak dziecko się urodzi i "teściowa" będzie bruździć to tego dziecka nie bedzie widywać, ja nie mam zamiaru tolerować jej wtrącania się w decyzje dotyczące mojego dziecka
kml pisze:ale jak dziecko się urodzi i "teściowa" będzie bruździć to tego dziecka nie bedzie widywać, ja nie mam zamiaru tolerować jej wtrącania się w decyzje dotyczące mojego dziecka
Wiem. Generalnie mimo, ze znam ja lepiej to mam nawet jeszcze gorsze zdanie ;DD <niby siostra taty, ale nawet na ulicy sie do siebie nie przyznamy bo sie tak nie znosimy> Jednak co jest istotne do tego tematu - moja kuzynka nigdy do niej o to pretensji nie miala. Pomimo, ze wie dobrze czemu przyszla na swiat. Matka ja jakos tam na swoj sposob teraz bardzo kochaAugusto pisze:pusta kobieta bez moralnosci
kml pisze:Z dziewczyną jako tako się dogadać mogę, ale z jej matką nie cholery i wiem że mamunia non stop będzie bruździć, coś mi się wydaję że ona będzie starała się z czasem odebrać mi prawa do dziecka i kazać płacić alimenty na dziecko
daro777 pisze:Jeśli ktoś nie rozumie piękna tego, że człowiek w pierwszych miesiącach żyje pod sercem mamy to trudno nie każdego Bóg obdarzył talentem do rozumienia poezji
wonsz pisze:robinho pisze:Wtopili. Jeden z moich serdecznych przyjaciół ze swoja dziewczyną.
Podjeli decyzję. Usuną dziecko.
życie, ich decyzja - jeżeli go nie planowali i nie chcą na razie, zdecydowali się na zabieg. Co w tym dziwnego??? Dziwne jest chore prawo antyaborcyjne w tym porypanym kraju, które pozwala robić ogromne pieniądze na boku wszelakiej maści ginekologom....podziemie aborcyjne w Polsce przerabia olbrzymie kwoty....
Osobiście mam od sporego czasu dość słuchania pieprzenia o "życiu poczętym", ""dzieciach nienarodzonych", przyznawania embrionowi statusu myslącej jednostki itp podobnych pierdół, gdy "narodzeni" często zdychają z głodu i grzebią po śmietnikach <wsciekly> ...o nich nikt się nie martwi......żałosna hipokryzja....
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości