Witam,
mam 20, od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie zacząć stosować antykoncepcji innej niż gumki.... pigułek nie chce brać ponieważ jestem chora i od 17 lat jestem na lekach (maksymalna przerwa to dwa tyg jak mam robione badania), wczoraj koleżanka rzuciła mi hasło: depo provera. Zaczęłam się nad tym zastanawiać.... mogłybyście mi coś doradzić... czy to dobry pomysł, czy lepiej coś innego??
pozdrawiam i z góry dzięki za wszystkie odp
depo provera
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ht=provera A to nie te same tabletki co tutaj? 

- ksiezycowka
- Weteran
Jakieś półtora miesiąca temu zastosowałam. Co z tego że przez jakieś 3 dni pobolewał mnie pośladek ale jak narazie jestem zadowolona. Tylko jest jeden minus co akurat mi się przytrafiło -plamienia! ale można to przeżyć, pewnie za jakiś czas mi się wszystko ustabilizuje. Przynajmniej nie muszę się codziennie zastanawiac czy wziełam tabletkę czy nie. I koszt tego jest naprawdę niewielki bo 45zł na 3 miesiące!
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”