tycie

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
wariatka
Entuzjasta
Entuzjasta
tycie

Postautor: wariatka » 18 lip 2008, 23:11

eh..mam taki problem..na wstepie bardzo prosze chamowac sie od uszczypliwych komentarzy..to forum jest po to zeby pytac w razie watpliwosci i do tego by sie wygadac
z gory dziekuje..

otoz..mam problem..wczesniej przez jakies 2 miesiace bralam tabletki novinett nie wazne jak to sie pisze..po prostu nie pamietam..wszystko bylo ok oprocz tego ze mialam plamienia..takze ginekolog zmienil mi tabletki na minulet..biore je juz 2 miesiace niby teraz plamien nie mam..czuje sie ok..ale czuje ze tyje..kazdy mi to mowi..wazylam sie..przytylam 4 kg..ale bylam przerazliwie chuda i teraz mimo kilku kg widac zwrost wagi:( a ja na jej punkcie jestem chora:( to glupie ale zalamalam sie..i nie wiem co robic..czy mam to zglosic lekarzowi?? zeby zmienil mi tabletki??czy wy tez mieliscie taki problem?? jelsi tak to jak sobie z nim poradziliscie:( prosze o wpisy..to moze i smieszne ale naprawde sie podlam
Ostatnio zmieniony 18 lip 2008, 23:12 przez wariatka, łącznie zmieniany 1 raz.
-będę brał Cie!
-gdzie?
-w aucie!
-mnie?
- Cie..
-niee
-ehe!!
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 18 lip 2008, 23:14