ANTYKONCEPCJA DLA MĘŻCZYZN !!
Moderator: modTeam
ANTYKONCEPCJA DLA MĘŻCZYZN !!
Cześć chcialem sie dowiedziec czy jest moze jakas antykoncepcja dla męzczyzn, i nie chodzi mi o prezerwatywe, tylko o moze jakis zastrzyk. Słyszałem cos takiego, ze podobno jest, czy dopiero nad tym pracuja, bo jeśli cos takiego jest to ja bym dał sie pokuć.
.........
operacyjnie zawiązanie jąder -- poważnie - znam kogoś kto tak sobie zrobił nie wiem na czym to dokładnie polega , - ale zawsze mozesz sie popytac - ten znajomy ale nie jest z polski - i nie wiem gdzie miał ta operacje robioną
Re: .........
Aisha pisze:operacyjnie zawiązanie jąder -- poważnie - znam kogoś kto tak sobie zrobił nie wiem na czym to dokładnie polega , - ale zawsze mozesz sie popytac - ten znajomy ale nie jest z polski - i nie wiem gdzie miał ta operacje robioną
No jest cos takiego, styrylizacja czy jakos tak. Plemniczki sie rodza, po czym za cholere nie moga trafic do wyjscia - chamskie

A co do innych rzeczy, to caly czas pracuja. Zastrzyki, tabletki podslorne itd, ale walcza ze skutakmi ubocznymi, no i nie daja chyba 100% pewnosci.
Pozdrawiam
Domowy sposób to gorący prysznic albo najlepiej wanna. Plemniki nie sa trwale, nawet temperatura ciala je zabija dla tego jajka wisza w mosznie która zwykle zapewnia im mniejszą temperaturę ciała.
Istnieją sposoby chirurgiczne jak przecięcie nasioniiowodów, poszukaj w necie, gdzies widziałe na polskich stronkach o antykoncepcji. opracowano też penne urądzenie elektromagnetyczne w kształcie breloka które przy noszein go w kieszeniach blisko jajek
powoduje jakieś zmiany w plemnikach że robia sięnieszkodliwe.Całkowicie odwracalne ale chyba nie stoprocentowa skuteczność. Ale czy wszystkie te sposoby dostępne są w Polsce to wątpię. Skoro z tabletkami dla kobiet takie wielkie chalo to co będzie się robiło ja LPR dowie sie o tych dla mężczyzn 
Istnieją sposoby chirurgiczne jak przecięcie nasioniiowodów, poszukaj w necie, gdzies widziałe na polskich stronkach o antykoncepcji. opracowano też penne urądzenie elektromagnetyczne w kształcie breloka które przy noszein go w kieszeniach blisko jajek
no chłopy coś się ruszyło w tej sprawie NARESZCIE
http://facet.interia.pl/seks/news/gumka-pojdzie-w-odstawke,1081643,2627
http://facet.interia.pl/seks/news/gumka-pojdzie-w-odstawke,1081643,2627
www.fotom.ovh.org Naprawde świetne fotki
Misiak22 pisze:no chłopy coś się ruszyło w tej sprawie NARESZCIE
http://facet.interia.pl/s...ke,1081643,2627
Jak Ty swoją wiedzę o czerpiesz z portali typu interia, to nie wróżę Ci świetlanej przyszłości...
Tak naprawdę opracowanie jakiegoś wynalazku dla naszych <w sensie globalnym> specjalistów naprawdę nie jest wielkim problemem, niż to było jeszcze kilkanaście lat temu. Udowodnienie skuteczności, próby, doświadczenia, certyfikaty, dopuszczenie do użytku publicznego wymaga zapału, kapitału i czasu. Bardzo często tego typu projekty upadają, głównie z braku funduszy, gdyż nawet jeśli ich rentowność będzie spora, to w dalekiej przyszłości. Brak jest inwestorów, którzy lokują kasę w tak niepewną i długo zwracalną inwestycję. Jeśli badania trwały, o ile wierzyć interii, 4 lata, to przy dużym szczęściu znalezienia inwestorów, wprowadzenie leku do użytku, czy choćby udowodnienie skuteczności trwałoby dwa razy dłużej, czyli 8 lat.
Reasumując - nie ciesz się Misiak22, bo nie ma z czego

DREADMAN pisze:jak by byly takie tabletki dla facetow to ja bym z checia bral
Dla mnie byloby to swietnym rozwiazaniem bo sama nie moge brac tabletek a na prezerwatywy majatek idzie

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
- ksiezycowka
- Weteran