Tak, kilka.creativ pisze:Czy zna ktoś jakąs parę która "wpadła" metodą przerywaną, zakładając oczywiście ze partner wyszedł przed orgazmem, dziecko z płynu przed ejakulacyjnego.
Czy mogę być w ciąży, jeżeli...?
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Czy zna ktoś jakąs parę która "wpadła" metodą przerywaną, zakładając oczywiście ze partner wyszedł przed orgazmem, dziecko z płynu przed ejakulacyjnego.
Tak, kilka.
creativ pisze:jakoś Ci nie wierzę
To po jaki censored pytałeś że teraz nie wierzysz

Nie zgłębiałam się za bardzo w swoich znajomych i ich wpadki, ale też będzie kilka par które miały wpadki, ale nie wiem czy dlatego że facet za późno wyszedł, czy wyszedł, ale płyn zapłodnił.
Ale ja w to wierzę i nie zamierzam oszczędzać na antykoncepcji.
nie wmówicie mi, ze facet sobie wsadził i wyciagno,ł a po wyciagnieciu w cipce oczywiscie pozostał płyn ejakulacyjny i z tego doszlo do zapłodnienia - to oczywiscie sie moze zdazyc , ale jak napisane jest wyzej ! (szustka w totka )
stosunek przerywany
jedzie taki do samego konca i nie zdaje sobie nawet sprawy ze czesc spermy zostala w srodku ,a reszta dopiero na zewnątrz
NIC INACZEJ i z tego sie biora dzieci
Ja jestem zywym przykładem, ze jak nie zasiejesz to nie zbierzesz ! choc gdybym wszystko opisal
to
by was walneło co wyrabiam i to nie z jedna partnerką. nO TAK... zapewne bezpłodny jestem
<browar> bo juz mi tu tak ktos zarzucił kiedys
[ Dodano: 2007-12-05, 20:35 ]
ja wysmial bym kobiete która by mi kazała prezerwatywe zakladac - widzisz jak rózni sa ludzie !sex uprawiam od zawsze, zadnej wpadki, wiec po co mi prezerwatywa ? ja wole tzw. przerywany - po mojemu oczywiscie <browar>

Ja jestem zywym przykładem, ze jak nie zasiejesz to nie zbierzesz ! choc gdybym wszystko opisal

[ Dodano: 2007-12-05, 20:35 ]
księżycówka pisze:
Swoja droga wysmialabym gdyby mi facet takowy seks zaproponowal
ja wysmial bym kobiete która by mi kazała prezerwatywe zakladac - widzisz jak rózni sa ludzie !sex uprawiam od zawsze, zadnej wpadki, wiec po co mi prezerwatywa ? ja wole tzw. przerywany - po mojemu oczywiscie <browar>
Tak zeby zgasić wątpliwości niedowiarków:) oto co napisał ginekolog z portalu wpadka.pl
Owszem, u około 17% mężczyzn znajdują się w tym płynie żywe plemniki. Pytanie natomiast brzmi, czy żywe jest tożsame ze stwierdzeniem "zdolne do zapłodnienia"? Z badań naukowych nad mechanizmami płodności człowieka wynika dość jasno, że jednak nie są zdolne. Każdy plemnik jest de facto ciężarówką, która ma dotrzeć do wyznaczonego celu z konkretnym ładunkiem - materiałem genetycznym. Na tę drogę oczywiście musi być odpowiednio zatankowana w biologiczne paliwo, aby starczyło go na setki milionów ruchów witki. Wszystko wskazuje na to, że plemniki z płynu preejakulacyjnego mają prawie "puste baki", a co za tym idzie - co prawda pod mikroskopem będą sie żwawo ruszały, ale do celu nie będą w stanie dotrzeć. Proszę jednak pamiętać, że jeśli mężczyzna miał wytrysk do 12 godzin przed stosunkiem (nieważne, czy był to inny stosunek, masturbacja, czy zmaza nocna) - to wtedy plemniki w preejakulacie są żywymi, w większości w pełni zdolnymi do zapłodnienia i wtedy ta opowieść o pustym baku nie działa.
Owszem, u około 17% mężczyzn znajdują się w tym płynie żywe plemniki. Pytanie natomiast brzmi, czy żywe jest tożsame ze stwierdzeniem "zdolne do zapłodnienia"? Z badań naukowych nad mechanizmami płodności człowieka wynika dość jasno, że jednak nie są zdolne. Każdy plemnik jest de facto ciężarówką, która ma dotrzeć do wyznaczonego celu z konkretnym ładunkiem - materiałem genetycznym. Na tę drogę oczywiście musi być odpowiednio zatankowana w biologiczne paliwo, aby starczyło go na setki milionów ruchów witki. Wszystko wskazuje na to, że plemniki z płynu preejakulacyjnego mają prawie "puste baki", a co za tym idzie - co prawda pod mikroskopem będą sie żwawo ruszały, ale do celu nie będą w stanie dotrzeć. Proszę jednak pamiętać, że jeśli mężczyzna miał wytrysk do 12 godzin przed stosunkiem (nieważne, czy był to inny stosunek, masturbacja, czy zmaza nocna) - to wtedy plemniki w preejakulacie są żywymi, w większości w pełni zdolnymi do zapłodnienia i wtedy ta opowieść o pustym baku nie działa.
no widze, ze zaczoleś sie tego uczyc ! brawo ! wiele jeszcze przed toba! .Takich wiadomosci są setki , ludzie ich nie znają ! a potem gadka szmatka o zaplodnieniach a prawda jest jedna
JAK NIE ZASIEJESZ TO NIE ZBIERZESZ ! A ZASIAC MUSISZ NA PODATNY GRUNT ! i wszystko ! mozna sie piepszyc na potege jak znasz te wszystkie nuanse
<browar>
JAK NIE ZASIEJESZ TO NIE ZBIERZESZ ! A ZASIAC MUSISZ NA PODATNY GRUNT ! i wszystko ! mozna sie piepszyc na potege jak znasz te wszystkie nuanse

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
To według waszej teorii, nie zwracacie nawet uwagi na dni płodne?
http://skocz.com/Katalog/ - klikajcie, pomóżmy potrzebującym
no niby tak, ale myślałam, że w dni płodne środowisko pochwy jest bardziej przyjazne dla plemników i ułatwia dojście do celu
Myślę, ze raczej nie, ale zawsze jest pewne ale..
DO CREATIVA :
czyli moge byc spokojny? bo wiesz jak czulem ze dochodze to go wyciągnąłem i doszlem w WC wiec nie powinno raczej nic byc u niej nie? bo gdy ją dymałem to ta guma mi pękła jak bylem w nie,wiec go wyciągnałem i dokonczylem sam. czy nawilzacz mógł wleciec do jej cipki? robiłem to pierwszy raz więc czekam na rade
czyli moge byc spokojny? bo wiesz jak czulem ze dochodze to go wyciągnąłem i doszlem w WC wiec nie powinno raczej nic byc u niej nie? bo gdy ją dymałem to ta guma mi pękła jak bylem w nie,wiec go wyciągnałem i dokonczylem sam. czy nawilzacz mógł wleciec do jej cipki? robiłem to pierwszy raz więc czekam na rade
bardzo romantyczny pierwszy raz, bardzo
e to luuuz! jakbyś został w tym samym pomieszczeniu, to niebezpieczeństwo byłoby poważne, ale skoro poszłeś AŻ do wc, to nie ma szans
bodek1 pisze:lecz czując ze dochodze wyciągnąlem go z niej i poszlem sie dojechać w WC.
bodek1 pisze:bo wiesz jak czulem ze dochodze to go wyciągnąłem i doszlem w WC
e to luuuz! jakbyś został w tym samym pomieszczeniu, to niebezpieczeństwo byłoby poważne, ale skoro poszłeś AŻ do wc, to nie ma szans

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
NA miejscu twojej dziewczyny, jakbym przeczytała to co napisałeś (dymałem
) to bym poczekała ze współżyciem, póki wydoroślejesz <wsciekly> , ale takie jest moje własne zdanie. Ale nie bój się w ciąży nie będzie.

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bodek1 pisze:zy nawilzacz mógł wleciec do jej cipki?

kłopotliwa sprawa
Witam! Mam troszkę zagmatwane pytanie. Wczoraj mój chłopak miał wytrysk ale nie nastąpił on we mnie... Potem włożył penisa z powrotem w spodnie. Na palcach niby miał sperme ale ją wytarł. Na początku zadowalał mnie palcami... potem włożył we mnie penisa, ale do połowy ze wzgledu na to, że jestem jeszcze dziewica (a może byłam?!) Pewności nie mam. Czy jest możliwość żebym zaszła w ciążę?
Możliwość... jak najbardziej.zyzia10 pisze:Czy jest możliwość żebym zaszła w ciążę?
Życzę miłej nocy i kolorowych snów :-)
i upraszam, po pierwsze: do pytań wymagajacyh nagłej odpowiedzi jest temat powyżej,
po drugie: pomyśl rozsądnie trochę i wykorzystaj tę wiedzę którą na lekcjach biologii zdobyłaś...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Olivia, tak jak pisała Jawka, w ciąży nie będziesz.
Tak jak napisał JAwka, bardzo możliwe, że możesz w taki sposób zajść w ciążę, ponieważ nasienie mogło być na członku + dogodne dni = ciąża
"może" <boje_sie> dziewicą na pewno nie jesteś
Jawka pisze:zyzia10 napisał/a:
Czy jest możliwość żebym zaszła w ciążę?
Możliwość... jak najbardziej.
Tak jak napisał JAwka, bardzo możliwe, że możesz w taki sposób zajść w ciążę, ponieważ nasienie mogło być na członku + dogodne dni = ciąża
zyzia10 pisze:potem włożył we mnie penisa, ale do połowy ze wzgledu na to, że jestem jeszcze dziewica (a może byłam?!)
"może" <boje_sie> dziewicą na pewno nie jesteś
Podejrzewam, że tak, ale sama błona o dziewictwie nie świadczy. Moim zdaniem, zaczynając robić takie rzeczy, to już się dziewicą nie jest
[ Dodano: 2007-12-21, 18:36 ]
Creativ twoja teoria się nie sprawdziła, chciałeś przykładów to masz mnie właśnie jestem w ciąży i nie pisz takich głupot bo ludzie się naczytają i będzie wyż demograficzny.
Ja ponad rok kochałam się metodą przerywaną, jak widać do czasu. Chłopak nigdy nie spuścił mi się do środka, bo w ogóle nie dochodził, chyba, że jak robiliśmy to w prezerwatywie, ale ta nigdy nam nie pękła, ani się nie zsunęła.
Więc jak ktoś nie chce ciąży, niech uważa
[ Dodano: 2007-12-21, 18:36 ]
Creativ twoja teoria się nie sprawdziła, chciałeś przykładów to masz mnie właśnie jestem w ciąży i nie pisz takich głupot bo ludzie się naczytają i będzie wyż demograficzny.
Ja ponad rok kochałam się metodą przerywaną, jak widać do czasu. Chłopak nigdy nie spuścił mi się do środka, bo w ogóle nie dochodził, chyba, że jak robiliśmy to w prezerwatywie, ale ta nigdy nam nie pękła, ani się nie zsunęła.
Więc jak ktoś nie chce ciąży, niech uważa
Wątpię w to, że się masturbował, pewnie trafiliśmy na dni płodne. Moja koleżanka ma 3 miesięcznego synka i też w taki sposób wpadła, nie my pierwsze i nie ostatnie, pozdrawiam
No ja na pewno też dam radę, nic wielkiego się nie stało, a nawet sie cieszę, ale piszę to do innych bo się twoich głupot naczytają i będą stosunek przerywany jako środek antykoncepcji używać. No jak chcesz to jest twoje zdanie, też tak myślałam, póki się nie oparzyłam
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”