Dać herbatki uspokajającej.Lovelas pisze:więc jak mam ją uspokoic
Nie! Nie ma szans, ma najzwyklejsze opóźnienie - zdarza się.Lovelas pisze:a moze jest szansa?
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:jasne, ze jest ryzyko.
To praktycznie takie same ryzyko jak przy stosunku przerywanym(index pearla 10-38 ciaz na 100)
Lovelas pisze:Witam!
sex uprawialiśmy 1 tydzien przed spodziewanym okresem, z końcem poza nią, guma cała, nie peknięta(sprawdzona) i jak juz powiedziałm skonczyłem poza nią w gumie. (extrasafe)
Okres powinien byc jakieś pare dni temu bolały ją piersi i podbrzusze wczoraj wieczorkiem, ale okresu nie ma. Ona się martwi ja w sumie nie bo nie moze być w ciązy bo i nie ma jak chyba. więc jak mam ją uspokoic?
Pomocy i Pozdrawiam, a moze jest szansa? bo jeszcze mi sie wkreci zhiz...
FANTOMAS pisze:hmm, ona sie boi, ja zaczynam tez, wkręciła mi, 2 dni temu miala bóle podbrzusza i piersi ją bolały ale okresu nie ma dalej
, czemu? teraz mowi ze juz ją brzuszek nie boli i piersi tez...
Eh juz bedzie z 4 5 dni spóźnienia...
castrolek pisze:Od długiego czasu biorę tabletki antykoncepcyjne i nigdy nie zwracałam uwagi na to, czy mam biegunkę czy nie, było to dla mnie naturalne, że zdarza się jak coś zjem że mam lekkie rozwolnienie. Nie zdawałam sobie sprawy, że ma to wpływ na skuteczność tabletek (obecnie biorę harmonet).
castrolek pisze:czy ma się czym martwić?
dziwak pisze:Był to stosunek przerywany
dziwak pisze:Niby udało mi się wyciągnąć przed wytryskiem
dziwak pisze:moja dziewczyna ma obecnie dni płodne
dziwak pisze:Co robić? Martwić się czy od razu i biec po tabletkę 72h czy mogę być spokojny?
Aha! Dodam tylko że moja dziewczyna obecnie leczy się hormonalnie (nie wiem jakimi lekami), ale coś na wywołanie miesiączki bo z tego co wiem ma z tym jakieś problemy. Ciężko mi stwierdzić jakie
dziwak pisze:Według cyklu to są jej dni płodne. Ale ginekolog powiedział że podczas kuracji nie będzie mogła zajść w ciążę.
dziwak pisze:ten hormon Luteiny sam w sobie jest środkiem antykoncepcyjnym
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości