podczas fazy krwawienia:(
Moderator: modTeam
podczas fazy krwawienia:(
boszzzz...chodzi o to ze kochałem się z moją dziewczyną podczas krwawienia...ona na pocżatku niechciała bo bała się ze ja się zrażę krwią...(to był nasz pierwszy raz) mniejsza o to. Teraz boimy się no o to własnie...czy ona moze być w ciąży...wiemy ze to b.mało prawdobodobne zeby podczas krwawienia zajsc w ciązę...ale prosze o szybką odpowiedź...mam nadzieje ze się uspokoję...:( mamy trochę niewielką wiedzę na ten tamat...tylko czemu zauwazamy to dopiero teraz..ehhh:( jeśli taki sam temat był juz poruszany na tym forum to proszę mnie nakierować na niego...HELP!!
zajscie w ciaze podczas okresu jest mozliwe tylko i wylacznie jesli kobieta ma nienaturalnie krotki cylk miesiaczkowy, jesli ktoja kobita ma okres co 27-30 dni to mozesz byc spokojny, jednakze jesli nie spieszy sie wam do nianczenia dziecka to nastepnym razem po prostu sie zabezpieczajcie, zwlaszcza w czasie menstruacji wydaje mi sie to bardziej higieniczne, no chyba ze lubisz widok krwi na swoim czlonku
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”