podczas fazy krwawienia:(

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

ehhh
Początkujący
Początkujący
podczas fazy krwawienia:(

Postautor: ehhh » 08 lut 2007, 14:28

boszzzz...chodzi o to ze kochałem się z moją dziewczyną podczas krwawienia...ona na pocżatku niechciała bo bała się ze ja się zrażę krwią...(to był nasz pierwszy raz) mniejsza o to. Teraz boimy się no o to własnie...czy ona moze być w ciąży...wiemy ze to b.mało prawdobodobne zeby podczas krwawienia zajsc w ciązę...ale prosze o szybką odpowiedź...mam nadzieje ze się uspokoję...:(:( mamy trochę niewielką wiedzę na ten tamat...tylko czemu zauwazamy to dopiero teraz..ehhh:( jeśli taki sam temat był juz poruszany na tym forum to proszę mnie nakierować na niego...HELP!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lut 2007, 14:32

na 99% spisz spokojnie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Magiczna
Bywalec
Bywalec
Postautor: Magiczna » 08 lut 2007, 15:17

zajscie w ciaze podczas okresu jest mozliwe tylko i wylacznie jesli kobieta ma nienaturalnie krotki cylk miesiaczkowy, jesli ktoja kobita ma okres co 27-30 dni to mozesz byc spokojny, jednakze jesli nie spieszy sie wam do nianczenia dziecka to nastepnym razem po prostu sie zabezpieczajcie, zwlaszcza w czasie menstruacji wydaje mi sie to bardziej higieniczne, no chyba ze lubisz widok krwi na swoim czlonku
ehhh
Początkujący
Początkujący
Postautor: ehhh » 08 lut 2007, 19:15

z tego co wiem to ma regularny cykl 30 dni...dzieki wam...no właśnie wiem ze mało higieniczne ale tak wyszło ze bez gumki:/ na wszelki wypadek idzie jutro do ginekologa...dzięki again;) jeśli ktoś by mógł coś jeszcze się wypowiedzieć lub poradzic coś to z góry dziękuję. Jestem duuużo spokojniejszy

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”