ciąża?
Moderator: modTeam
ciąża?
Witam. Ponad dwa tygodnie temu powinnam dostac okres. Bolą mnie piersi, czasem brzuch i wypływa ze mnie brązowawy śluz który świadczy o nadejściu miesiączki. Jednak jakos nie dostaje tego okresu! Z miesiac temu kochałam sie z chlopakiem z gumką, a potem po wytrysku znow sie kochalismy ale bez gumki (ale trwalo to z 2 minuty). Obawiam sie ze czesc plemników zostało na członku, wiec mogly one dostac sie do pochwy. Co na ten temat uważacie, czy jest mozliwosc zajscia w ciąże?
A i chciałam dodac ze po wytrysku zabawiłam sie jego penisem biorac go do ust wiec tak jakby oczysciłam go z nich..
A i chciałam dodac ze po wytrysku zabawiłam sie jego penisem biorac go do ust wiec tak jakby oczysciłam go z nich..
Ostatnio zmieniony 23 lis 2006, 19:24 przez jaguar166, łącznie zmieniany 1 raz.
- _normalna_
- Uzależniony
to po co tracić na gumke, skoro i tak jedziecie później bez niej!
chyba logiczne, że możliwość jest, tym bardziej, że po wytrysku! a to jakie szanse to zależy od fazy cyklu, z tego co piszesz wynika, że kochaliście się akurat w najbardziej płodne dni, w okolicy jajeczkowania, wiec życzę powodzenia z testem!
chyba logiczne, że możliwość jest, tym bardziej, że po wytrysku! a to jakie szanse to zależy od fazy cyklu, z tego co piszesz wynika, że kochaliście się akurat w najbardziej płodne dni, w okolicy jajeczkowania, wiec życzę powodzenia z testem!
- ksiezycowka
- Weteran
Hmm nie chcę Cię martwić ale polecam zakup testu ale jeszcze jedno małe pytanie czy chłopak po zdjęciu prezerwatywy umył penisa czy nie?Jeśli nie to mam złe obawy, jednak wypływanie śluzu i bóle swiadczą o zblizającym się okresie a sam fakt zdenerowania moze go opóźniać.Następnym razem polecam więcej rozsądku...
Pozdrowił
Pozdrowił
Re: ciąża?
taak, ale po wytrysku zabawiłam sie jeszcze jego penisem wiec tak jakby oczysciłam go z nich...
Ostatnio zmieniony 23 lis 2006, 20:53 przez jaguar166, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że zamiast się tak denerwować i szarpać włosy z głowy. Myśleć "Może tak, a może nie" najlepiej kupić test. Możesz być w ciązy, ale także to, ze się denerwujesz może tylko opóźniać miesiączkę. Co by więc niepotrzebnie i w ciemno się denerować kupić test i zrobić
Mam rozumieć, że lepiej by było, gdyby wynik był negatywny?
Bo ja to np byłam zawiedziona
Mam rozumieć, że lepiej by było, gdyby wynik był negatywny?
Bo ja to np byłam zawiedziona
"Tak bardzo pragnę aby serce moje przy Twoim kroczyć mogło.."
- _normalna_
- Uzależniony
- Weteran
Przez jeden tydzien mialam ciagle plamienia brazowe, potem ustaly i potem znowu. A teraz tez nie mam. Ale mam bardzo jedrne piersi i juz przez dłuzszy czas. brzuch mnie boli od czasu do czasu... kurcze jeszcze cale noce nie spie i sie denerwuje przez chlopaka... :/:/ A moze te plamienia to byl okres? Bo kiedys juz tak mialam....
jaguar166 pisze:. Co na ten temat uważacie, czy jest mozliwosc zajscia w ciąże?
Jak byłaś na tyle dorosła, by iśc z facetem do łóżka, to bądź też dorosła i idź do apteki po test. Bo co my jesteśmy? My za Ciebie go nie zrobimy i nie podamy wyniku. My też testem nie jesteśmy.
Kobiety biorąc pigułki wpadają, a co dopiero przy prezerwatywie?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
witam. trzy dni temu tj. w piatek kochalismy sie ze swoja dziewczyna. jak zwykle tylko sex oralny gdyz nie mamy za soba jako takiego pierwszego razu, po "lodzie" sprobowalismy i ku naszemu zdziwieniu wszedł dosc głeboko, ale chyba wykluczam przebicie błony, gdyz ja bolało i poprzestalismy na tym(probowalismy 3 razy). pisze dlatego, bo moj "mały" nie był umyty...dzis moja dziwczyna zle sie czuła zbierało ja na wymioty, czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w takim wypadku?
prosze o odpowiedz, bardzo sie tym martwie...
pozdrawiam
aha chciałem dodac, ze powinna na dniach dostac okresu.
prosze o odpowiedz, bardzo sie tym martwie...
pozdrawiam
aha chciałem dodac, ze powinna na dniach dostac okresu.
- ksiezycowka
- Weteran
Jak miales calego fiuta w spermie i w nia wsadzales to jak najbardziej rodzicasmi byc mozecieanonim pisze:pisze dlatego, bo moj "mały" nie był umyty...
anonim pisze:trzy dni temu
Za wczesnie na obajwy przeciez ;Panonim pisze:dzis moja dziwczyna zle sie czuła zbierało ja na wymioty, czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w takim wypadku?
[ Dodano: 2007-01-28, 22:36 ]
Okres nie iznacza ze kobieta nie jest w ciazy...anonim pisze:powinna na dniach dostac okresu.
- ksiezycowka
- Weteran
anonim pisze:nie był cały w spermie był troche wytarty
A to niczego nie zmienia.
anonim pisze:przyprawiłąs mnie o szybsze bicie serca...
A co nie wiecie skąd się biorą dzieci?
moon pisze:Za wczesnie na obajwy przeciez
anonim pisze:Co teraz mamy robic?
Poczekać a potem kupić test.
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
- Puchatkuuu...
- Tak Prosiaczku...?
- Nic, nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za
łapkę... - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
- ksiezycowka
- Weteran