Kończę właśnie pierwsze opakowanie harmonetu. Od kiedy zaczęłam brać tabletki (czyli już od 16dni) codziennie, czasem nawet kilka razy na dzień odczuwam kłucie jajników, niekiedy towarzyszy temu ból podbrzusza. Trwa to kilka do kilkunastu sekund a potem wszystko wraca do normy. Innych skutków ubocznych nie ma, nigdy wcześniej nie odczuwałam też takich dolegliwości.
Tabletki przepisał mi lekarz miesiąc temu, wtedy byłam pierwszy raz badana, nie stwiedził żadnych nieprawidłowości, cytologia wyszła I stopnia.
Jakieś podobne doświadczenia?
kłucie i ból jajników przy braniu tabletek
Moderator: modTeam
kłucie i ból jajników przy braniu tabletek
I'm walking through the desert
And I am not frightened although it's hot
I have all that I requested
And I do not want what I haven't got
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Spokojnie, ja jeszcze tabletek nie brałam wcześniej więc nie wiem
Akurat takie objawy by mnie nie dziwiły bo wspominał mi o nich ginekolog i ogólnie dużo dziewczyn je ma. Za to o tych o których ja piszę nie słyszałam wcześniej, przeglądając różne fora nie natknęłam się na coś takiego i w ulotce też ani słowa o tym nie ma!
flower84 napisał/a:
No ale codziennie?
No jak?Moglabym miec rownie dobrze codziennie krawienie. Czy zawroty glowy, czy migreny, czy nudnosci itd itd.
Akurat takie objawy by mnie nie dziwiły bo wspominał mi o nich ginekolog i ogólnie dużo dziewczyn je ma. Za to o tych o których ja piszę nie słyszałam wcześniej, przeglądając różne fora nie natknęłam się na coś takiego i w ulotce też ani słowa o tym nie ma!
I'm walking through the desert
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”