Moj cykl trwa 28,29 dni. W 11 dniu cyklu kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia, tzn. bez prezerwatywy. nie doszlo do wytrysku, byl we mnie tylko kilka sekund na poczatku. musze dodac ze regularnie biore cilest, ale akurat na poczatku tego opakowania zapomnialam wziasc 1 tabletke. zaraz po stosunku pojechalam do ginokologa, i po ok. 2 dwoch godzinach przyjelam tabletke PO, nie pamietam nazwy, ale ma takie same dzialanie jak postorin duo, tylko zamiast 2, przyjmuje sie od razu 1 tabletke....
ale ja i tak mam watpliwosci czy wszystko bedzie dobrze.
za kilka dni po tej sytuacji, zachorowalam na grype, bralam antybiotyki 2 dni niecale, juz sie czuje lepiej, oprocz tego ze dzis w nocy mialam mdlosci i wymiotowalam, nie wiem czy to z powodu ciazy, czy ze strachu, a moze z choroby...
wszystko bym dala zeby bylo ok.... ja nie chce miec jeszcze dzieci...
jestem tak zestresowana, ze jak tylko poczuje sie lepiej i przejdzie mi ta grypa to od razu biegne do ginekologa....
czy mogę być w ciąży...? jakie są szanse?
Moderator: modTeam
- biedronka00
- Bywalec
czy mogę być w ciąży...? jakie są szanse?
Obiecaj, że słowa nie zgasną...
- pani_minister
- Administrator
Jak się człowiek może załatwić psychicznie na własne życzenie...
1. Nie było wytrysku
2. Bierzesz pigułki
3. Wzięłaś tabletkę "po"
...i sądzisz, że po plus minus tygodniu od ewentualnego zapłodnienia możesz rzygać z powodu ciąży. Z takim nastawieniem czekają Cię wrzody przed dwudziestką.
Nie, nie jesteś w ciąży. Jeśli Ci to ma pomóc - idź sobie test kupić.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”