Moderator: modTeam
msroczka pisze:Podobno tabletki Yasmin nie powodują zatrzymania wody w orgniżmie, brałam je 4 miesiące i przytyłam 5kg, wiec juz sama nie wiem czy są jakieś pigułki po których sie nie tyje.
sophie pisze:Podobno jeśli dodatkowa waga jest spowodowana przez tabletki, to po ich odstawieniu powinno się ją stracić, przynajmniej częsciowoAle nie wiem, czy to prawda. Ja przytyłam biorąc tabletki (ale nie Merciolon, przy Mercilonie nie przytylam ani grama, ale za to miałam koszmarne migreny), ale wiem, że zmiana trybu życia tez miała na to wpływ. Tyle tylko, że wcześniej przy podobnej zmianie przytłam 2, a nie ponad 10kg. Więc się zastanawiałam, czy tabletki nie były kompletnie bez winy
Teraz już o tym nie myślę, dochodzę powoli do starej wagi i czuję się coraz lepiej
A ja w Londynie wręcz schudłamCandy Killer pisze:nie znam osobiscie osoby ktora by nie przytyla w Angli mimo ze niektorzy jedza naprawde malo:)
Chybahamować.wariatka pisze:chamowac sie od uszczypliwych komentarzy..t
Każdy ma inna wizjęwariatka pisze:to forum jest po to zeby pytac w razie watpliwosci i do tego by sie wygadac
z gory dziekuje..
Tak.wariatka pisze:czy mam to zglosic lekarzowi??
Tak.wariatka pisze:zeby zmienil mi tabletki??
Tak.wariatka pisze:zy wy tez mieliscie taki problem??
W miesiąc 8 kg w górę - zmiana tabletek.wariatka pisze:jelsi tak to jak sobie z nim poradziliscie:
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 65 gości