Witam wszystkich
Mam pytanie to znaczy jaka jest szansa pekniecia prezerwatywy podczas pierwszego stosunku wiecie tak mniej wiecej nie koniecznie w procentach;).
no i takie drugie pytanko jakie sa skutki uboczne zwiaane z braniem tabletek antykoncepcyjnych. po prostu nie chce aby dziewczyna sie trula a nie wchodzi w rachuba ciaza to byla by po prostu porazka podczas pierwszego razu, no nie? chyba nie musze mowic o tym:)
Prezerwatywy a jej pekanie
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Problemy ze zdrowiem zoladkiem watropa zakrzepice zyl problemy z krazeniem z hormonami tycie rozregulowanie organizmu kobiecego problemy z donoszeniem ciazy nieplodnosc problemy neurologiczne depresja problemy z stanami zaplnymi pochwy nadcisnienie i niedocisnienie astma uposledzenie sluchu wieksze prawdopodobienstwo raka szyjki macicy.Kris.him pisze:no i takie drugie pytanko jakie sa skutki uboczne zwiaane z braniem tabletek antykoncepcyjnych
Ta troche z ulotki rzucilam i od siebie
[ Dodano: 2006-12-13, 18:24 ]
Jak uzywasz do brej a nei noszonej np rok w portwelu nie przeterminowanej i prawidlowo ja zalozysz [ i nie jest to badziew za 1z ł] to male.Kris.him pisze:Mam pytanie to znaczy jaka jest szansa pekniecia prezerwatywy podczas pierwszego stosunku wiecie tak mniej wiecej nie koniecznie w procentach;).
- ksiezycowka
- Weteran
Kris.him pisze:Witam wszystkich
Mam pytanie to znaczy jaka jest szansa pekniecia prezerwatywy podczas pierwszego stosunku wiecie tak mniej wiecej nie koniecznie w procentach;).
Jak to mawia moj kumpel: mniej wiecej to palec wskazujacy i srodkowy w d... wchodza, jeden mniej drugi wiecej A teraz na powaznie... Nikt Ci tego nie powie jaka jest szansa. To zalezy od wielu czynnikow. Jednak - jak juz kiedys pisalem - jesli wyjmiesz i prezerwatywa wyschnie w tzw. miedzyczasie - to jest wieksze ryzyko pekniecia bo wystepuje wieksze tarcie.
-
- Bywalec
Truskaweczka:) pisze:nam nigdy nie pekla jeszcze... i jezeli bedziesz poprawnie sie nia obslugiwal to peknac nie powinna
Dokładnie..no chyba że wszystko zrobisz jak trzeba ale jazda będzie hardcorowa to nikt ci niczego nie zagwarantuje, zresztą i tak niczego nikt nie gwarantuje
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Na kazdej ulotce do kazdych tabletek jest to napisane! Nawet czasem w procentach szans na zajscie skutka ubocznego!Kris.him pisze: jakie sa skutki uboczne zwiaane z braniem tabletek antykoncepcyjnych
Mysle ze taka sama jak normlanie.Kris.him pisze:jaka jest szansa pekniecia prezerwatywy podczas pierwszego stosunku
W sumie nigdy mi sie calkowicie nie zsunela, zazwyczaj przy wyjmowaniu zsowa sie tak o 7cm wiec trzeba poprawiac, ale jej reszta siedzi naprawde twardo Zwlaszcza ze zawsze rozwijam cala, chocby 25cm dlugosci miala to i tak cala rozwineLilian pisze:gorzej jak sie zsunie (patrz moj 2 raz na chwile po pierwszym...) = efekt: wkrecenie sobie ciazy urojonej... za ktoryms podejsciem to samo... moj eks chyba za duze (standard) kupowal
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”