Tabletki anty - kiedy przerwa??
Moderator: modTeam
- nie_zapominajka
- Entuzjasta
Witam wszystkich:)
Pytanie kieruję głównie do kobiet:
po jakim czasie należy zrobi przerwę w przyjmowaniu tabletek??
czy taka przerwa jest w ogóle potrzebna??
czy przyjmowanie tabletek anty przez długi okres czasu może w późniejszym czasie zaowocowac trudnosciami przy planowaniu rodziny?? lub komplikacjami podczas ciąży??
dziekuję za waszystkie odpowiedzi
niezapominajka
Temat rzeka ! beda tu różne głosy w tej sprawie , wszystko jednak zalezy od kbiety .
Przerwa byc musi , po 1.5 roku zażywania tabletek anty , moja Myszka ciezko miala wrócić do stanu normalnosci .
Choc przy zrobieniu sobie pierwszej przerwy , wszystko wruciło do normy zaraz , ale za drugim razem były kłopoty .
Przerwa byc musi , po 1.5 roku zażywania tabletek anty , moja Myszka ciezko miala wrócić do stanu normalnosci .
Choc przy zrobieniu sobie pierwszej przerwy , wszystko wruciło do normy zaraz , ale za drugim razem były kłopoty .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- _normalna_
- Uzależniony
- Entuzjasta
dzieki wlasnie o to chodzilo:// niestety moja znajoma miala problemy w czasie ciazy druga poronila po kilku m-cach...lekarz stwierdzil ze przyczyna moglo by zbyt dlugie przyjmowanie tabletek bez przerwy...
ja przyjmuje 1,5 roku i chyba zasiegne opini lekarskiej w tej sprawie bo nie chce miec komplikacji w sprawach tak waznych dla mnie.
dzieki i pozdrawiam )
ja przyjmuje 1,5 roku i chyba zasiegne opini lekarskiej w tej sprawie bo nie chce miec komplikacji w sprawach tak waznych dla mnie.
dzieki i pozdrawiam )
niezapominajka
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”