witam!
Mam pytanie słyszałem ze jak kobieta zajdzie w ciąże po ilus dniach(tu pytanie po ilu) moze występować krawienie.I tu się pragnę spytać drogich forumowiczów ile trwa takie krwawienie?I czy moze być intensywne czy to raczej plamienie?!Proszę o wypowiedź osób dobrze znających temat/odpowiedź z góry dziękuje
pozdrowił
Ciąza a krwawienie
Moderator: modTeam
- _normalna_
- Uzależniony
- Bywalec
creativ pisze:Mam pytanie słyszałem ze jak kobieta zajdzie w ciąże po ilus dniach(tu pytanie po ilu) moze występować krawienie
dziwnie sformułowane zdanie... tak jakby gdy kobieta zachodzi w ciążę, to po iluś dniach dostaje krwawienia chodzi ci o to, czy może kobieta mieć miesiączkę podczas ciąży... ano może, ale jest to skąpe krwawienie... znajoma mojej siostry do piątego miesiąca ciąży miała co miesiąc krwawienia. a że jej miesiączki nigdy nie było obfite, toteż nie podejrzewała wcale ciąży i była ogromnie zdziwona, jak usłyszała, że będzie miała dziecko...
a twoja niecierpliwość świadczy o tym, że kochałeś się z dziewczyną, może z zabezpieczeniem, może bez, dostała ona okres, ale ty sądzisz, że ona jest w ciąży... zgadłam??? ;>
Ciąża??????????
czy kobieta w ciąży ma okres?????
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”