mam taki problem. w sobote uprawialismy z dziewczyna peeting, ona jest dziewica po naszych zabawach zaczal bolec ja brzuch, mina juz prawie tydzien a bole wystepuja co dwa dni , mowila tez ze ma wstret do jedzenia, miesiaczka tez spoznia sie( nie wiem dokladnie o ile), myslicie ze zaszla w ciaze czy tylko niepotrzebny stres??
prosze o wyrozumiale odpowiedzi (wiem ze pojedziecie po mnie ze zakladam z nastepny temat zwiazany z bolem brzucha ale nie wiem co mam robic) jutro ide kupic test moze cos pokaze..;/
pomocy!!
Moderator: modTeam
Panikujecie.
Poczytajcie to forum i w ramach skruchy za niewiedzę wymuście na sobie parę batów. Nie ma i nie będzie ciąży, chyba że ktoś inny Wam w tym pomagał.
Tak poza tym to pisze się "wstręt".
Poczytajcie to forum i w ramach skruchy za niewiedzę wymuście na sobie parę batów. Nie ma i nie będzie ciąży, chyba że ktoś inny Wam w tym pomagał.
Tak poza tym to pisze się "wstręt".
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- ksiezycowka
- Weteran
barteck pisze:jutro ide kupic test moze cos pokaze..;/
to kup, niech go zrobi i będziecie mieć spokój
EDIT: Dzin, wszelkie sugestie związane z pracą Admina kieruj do Niego na priw.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2006, 20:29 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
- Bywalec