harmonet libido seks
Moderator: modTeam
- Little-insane
- Zaglądający
- Weteran
- Pasjonat
- Zaglądający
Moja dzięwczyna również brała Harmonet przez jakieś 2,5 roku i nie zauważyłem żeby miała mniejszą ochotę na seks. Przestała brać jakies dwa miesiące temu. i od tamtej pory prawie w ogóle nie ma ochoty na seks
, mało tego wógole na jakiekolwiek zabawy
. Jest to chyba efekt uboczny odstawienia. Jak sądzicie jak długo może to potrwać? I drugie pytanie: Na jaki okres trzeba odstawić tabletki, aby organizm oczyścił się z nich?
a co po tabsach do czyszczenia? jedynie naturalna regulacja-poziom hormonów musi wrócić do normy. a to ile to pewnie zależy od osoby!!
ja u swojej dziewczyny nie zauważyłem spadku, może nawet wzrost
(podobnie u dziewczyny kolegi - też harmonet, nie narzeka na brak seksu)
czasem też miewa niechęć
i wtedy zaczyna wymyślać, że nasz związek nie może polegać na codziennym seksie i takie tam, ale to z reguły jeżeli nie ma humoru,
ale często jeżeli ją podniece to z nie nie nie robi się taaaak taaaaaaaak taaaak
ja uważam, że w większości przypadków to raczej wina humoru i innych czynników, których w wypadku kobiet jest baaaaaardzo dużo
ja u swojej dziewczyny nie zauważyłem spadku, może nawet wzrost
(podobnie u dziewczyny kolegi - też harmonet, nie narzeka na brak seksu)
czasem też miewa niechęć
ale często jeżeli ją podniece to z nie nie nie robi się taaaak taaaaaaaak taaaak
ja uważam, że w większości przypadków to raczej wina humoru i innych czynników, których w wypadku kobiet jest baaaaaardzo dużo
- papa_smerf
- Zaglądający