Pierwszy raz
Moderator: modTeam
Pierwszy raz
Witam!! Mam problem, a co za tym idzie pytanie. Chodzi mi o to, ze dzisiaj odbylem z ukochana kobieta swoj pierwszy raz. Kochalismy sie z prezerwatywa(i to o nia chodzi). Podczas stosunku mialem orgazm, ale kochalem sie dalej i nie wiem czy moja kobieta nie zaszla w ciaze, bo jak przestalismy sie kochac i wyciagnalem czlonka to prezerwatywa na nim byla, ale przescieradlo bylo mokre lecz nie byla to krew. Prosze o pomoc.
P.S
Jak kobita zaszla w ciaze, a chce tego uniknac, to jaki srodek ma zazyc.
P.S
Jak kobita zaszla w ciaze, a chce tego uniknac, to jaki srodek ma zazyc.
- _normalna_
- Uzależniony
- Uzależniony
- Uzależniony
- Uzależniony
- Uzależniony
Bez przesady. Po co odrazu postinor. Mokre przescieradło moglo byc od jej sluzu!
Ja mialam tak nie jeden raz i w ciazy jakos nie bylam
Ja mialam tak nie jeden raz i w ciazy jakos nie bylam
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- _normalna_
- Uzależniony
Nie, złotko, to nie była ślina... tylko śluz dziewczyny cicinho,..._normalna_ pisze:a to co było ślina
cicinho, Nie martw się na zapas, a jeśli chodzi o Postinor to pamiętaj, że to nie witamina C, tylko bomba hormonalna... Jeśli nie ma potrzeby to nie ma co dziewczyny truć. Policzcie dobrze dni płodne i nie stresujecie się, bo to tylko opóźni okres i powiększy waszą panikę.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
witam wszystkich.... chciałabym poprosic o radę. a mianowicie chodzi o to , że mój chłopak chce zacząć współżycie- wiem , że chcę zrobić to wlaśnie z nim... tylko mam jeden największy problem: kiedy możemy to zrobć?? tak żebym nie zaszła w ciążę? bo ja niewiele wiem o antykoncepcji
mógłby ktos mi pomoc swoim doświadczeniwm? proszę....
ej tyle to wiem i nie rozumiem czemu się brechtasz.... to nie jest fair tyle tylko Ci powiem.... cwaniak z Ciebie.
[ Dodano: 2006-10-28, 15:37 ]
dzięki Mona o to właśnie mi chodziło. widzę że są normalne osoby na tym forum, dla których pytania początkujących nie są zabawne. dzięks jeszcze raz!
[ Dodano: 2006-10-28, 15:39 ]
a co masz na myśli pisząc :"dodatkowe zabezpieczenie"? prezerwatywa nie wystarczy?

[ Dodano: 2006-10-28, 15:37 ]
dzięki Mona o to właśnie mi chodziło. widzę że są normalne osoby na tym forum, dla których pytania początkujących nie są zabawne. dzięks jeszcze raz!
[ Dodano: 2006-10-28, 15:39 ]
a co masz na myśli pisząc :"dodatkowe zabezpieczenie"? prezerwatywa nie wystarczy?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”