Sterylizacja
Moderator: modTeam
Krzys ale zrozum mnie, naturalne metody jak najbardziej, ale jak bedzie moja dziewczyna troszke starsza i bede z nia mieszkal, a nie teraz gdy okazje mamy raz na tydzien. I tu nie ma znaczenia czy sie chce czy tez nie.
Ale nie przez np 10 lat az bede mial 1 dziecko i wiecej nie bede chcial...Ja tez niezbyt przepadam za "kaloszmi" ale czasem nie ma innego wyjscia...
krzys pisze:Nie przecina sie ichz tego co mi wiadomo , a podwiazuje ! tak mi to znajomy tłumaczył ,ale jutro zapytam ponownie dla pewnosci ! i dam wam znac , obym nie zapomniał
Dokładnie. Nie przecina się ale podwiązuje. Choć naprawde bardzo ciężko jest je potem "odwiązać".
Maverick musisz czekać aż wymyślą nową metodę, może ona ci dopasuje

"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
sHoPeN pisze:Maverick pozostaje ci jeszcze....
Anal, Oral i Petting![]()
![]()
dokladnie... w plodne dni to chyba najlepsze rozwiazanie ... chyba zwlaszcza anal

"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
krzys napisał:
Nie przecina sie ichz tego co mi wiadomo , a podwiazuje ! tak mi to znajomy tłumaczył ,ale jutro zapytam ponownie dla pewnosci ! i dam wam znac , obym nie zapomniał
Dokładnie. Nie przecina się ale podwiązuje. Choć naprawde bardzo ciężko jest je potem "odwiązać".
Maverick musisz czekać aż wymyślą nową metodę, może ona ci dopasuje .
z tego co slyszalem to podwiazanie to podwiazanie a sterylizacja to sterylizacja ...to pierwsze polega na podwiazaniu nasieniowodow i w dzisiejszych czasach jest zabiegiem zoraz czesniej odwracalnym (nie 100%)natomiast sterylizacja to przeciecie
a co do technik dla meszczyzn to czytalem ze sa zabiegi cieplne ktore ubezpladniaja na pol roku...po tym okresie stopniowo plodnosc wraca
czytalem tez o domowych sposobach ale nie bede ich ujawniac zeby nie zostac wysmianym a pozatym trudno je stosowac zeby nikt nie zauwazyl:)
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”