Sterylizacja

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 sie 2004, 08:49

Jak to tak czytam , to ciesze sie iż nie mam takich problemów i nigdy nie miałem , jak juz wspominałem , "bo mnie sie chciało " do sexu zawsze podchodze komfortowo !! niczym sie nie martwiac ! współczuje wam
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 sie 2004, 12:37

Krzys ale zrozum mnie, naturalne metody jak najbardziej, ale jak bedzie moja dziewczyna troszke starsza i bede z nia mieszkal, a nie teraz gdy okazje mamy raz na tydzien. I tu nie ma znaczenia czy sie chce czy tez nie.
Ja tez niezbyt przepadam za "kaloszmi" ale czasem nie ma innego wyjscia...
Ale nie przez np 10 lat az bede mial 1 dziecko i wiecej nie bede chcial...
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 09 sie 2004, 17:05

krzys pisze:Nie przecina sie ich !! z tego co mi wiadomo , a podwiazuje ! tak mi to znajomy tłumaczył ,ale jutro zapytam ponownie dla pewnosci ! i dam wam znac , obym nie zapomniał

Dokładnie. Nie przecina się ale podwiązuje. Choć naprawde bardzo ciężko jest je potem "odwiązać".

Maverick musisz czekać aż wymyślą nową metodę, może ona ci dopasuje ;).
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 10 sie 2004, 00:05

sHoPeN pisze:Maverick pozostaje ci jeszcze....
Anal, Oral i Petting :P ;) ;)

dokladnie... w plodne dni to chyba najlepsze rozwiazanie ... chyba zwlaszcza anal ;)
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 04 wrz 2004, 23:20

krzys napisał:
Nie przecina sie ich !! z tego co mi wiadomo , a podwiazuje ! tak mi to znajomy tłumaczył ,ale jutro zapytam ponownie dla pewnosci ! i dam wam znac , obym nie zapomniał

Dokładnie. Nie przecina się ale podwiązuje. Choć naprawde bardzo ciężko jest je potem "odwiązać".

Maverick musisz czekać aż wymyślą nową metodę, może ona ci dopasuje .

z tego co slyszalem to podwiazanie to podwiazanie a sterylizacja to sterylizacja ...to pierwsze polega na podwiazaniu nasieniowodow i w dzisiejszych czasach jest zabiegiem zoraz czesniej odwracalnym (nie 100%)natomiast sterylizacja to przeciecie

a co do technik dla meszczyzn to czytalem ze sa zabiegi cieplne ktore ubezpladniaja na pol roku...po tym okresie stopniowo plodnosc wraca
czytalem tez o domowych sposobach ale nie bede ich ujawniac zeby nie zostac wysmianym a pozatym trudno je stosowac zeby nikt nie zauwazyl:)

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”