Czerwonawy śluz...
Moderator: modTeam
Śluz przy tabletkach
Hey chciałam się spytać jaki powinien być śluz przy braniu tabletek anty? moj jest gęsty i biały ale z tego co czytałam różnie dziewczyny mają
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
- Weteran
Moja dziewczyna bierze cilest od ok 3miesięcy. Ostatnio zauważyła, że jej śluz jest lekko czerwony, a przy stosunku czasami odczuwa ból. Zastanawiamy się dlaczego śluz ma taki kolor, czy może to być ciąża??
przez cały okres jak bierze?? ciekawe, w sumie mogą wystąpić plamienia i u mojej dziewczyny pojawiły się raz czy 2 i wtedy tez taki efekt jest, ale to trwało tylko kilka dni a nie cale 21
chyba że to spowodowane czymś innym, np jakimś stanem zapalnym, czy grzybicą, bo przy tabletkach ryzyko jest chyba większe,
nie ma co gdybać tylko do lekarza!
chyba że to spowodowane czymś innym, np jakimś stanem zapalnym, czy grzybicą, bo przy tabletkach ryzyko jest chyba większe,
nie ma co gdybać tylko do lekarza!
oniona pisze:Moja dziewczyna bierze cilest od ok 3miesięcy. Ostatnio zauważyła, że jej śluz jest lekko czerwony, a przy stosunku czasami odczuwa ból. Zastanawiamy się dlaczego śluz ma taki kolor, czy może to być ciąża??
A może to po prostu tzw. "plamienia"? Moja też tak miała. Raz tylko trochę czerwono było a innym razem bardziej.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Moja dziewczyna bierze cilest od ok 3miesięcy. Ostatnio zauważyła, że jej śluz jest lekko czerwony, a przy stosunku czasami odczuwa ból. Zastanawiamy się dlaczego śluz ma taki kolor, czy może to być ciąża??
Myślę, że mądrze byłoby, gdyby wybrała się po prostu do gienka
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
oniona pisze:idzie we wtorek (jutro) ale troche się zmartwiłem bo większość stron o śluzie jest poświęcona macierzyństwu i ciąży... czy to może byćto??
Oj bo to niejako przy okazji.
Czy chcesz być ojcem czy nie, o śluzie kobiecym parę praktycznych rzeczy powinieneś wiedzieć. Do lektury marsz!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”