Może Chylińska pisała to pod wpływem chwili kiedy właśnie była do cna wykończona? Tak jak jedni tylko gloryfikują macierzyństwo tak ona spojrzała na to od drugiej strony.
Moderator: modTeam
Sir Charles pisze:Mona pisze:Swoją drogą, to co może być pieknięjszego w życiu od tego, jak obserwuje się to, jak własne dziecko rośnie, rozwija się, uczy się mówić i chodzić itp. itd.. Przecież to jest wspaniałe doświadczenie i nic się z tym nie równa.
Przesadziła...
Możliwe, że ma tę depresję, czy cuś (...)
Mona pisze:przecież do tego jesteśmy stworzone i chyba żadna kobieta nie sądzi, że może uda się jej przejść przez to bezboleśnie.
tarantula pisze:"nie nadejszla" na mnie jeszcze ta chwila
Andrew pisze:nie sposób tego nie napisac , ciaza , rodzenie , to nie katorga !
Dzindzer pisze:sa kobiety, dla których to jest katorga. moja kuzynka bardzo xle znosiła ciaże, miala straszne bóle głowy, mdlała a rzygała dalej niz widziała, w 7 miesiacu ciazy musiała w zasadzie ciagle lezec. wiec sa takie dla których jest to katorga
katerina pisze:A nie mowi sie, ze tocholernie boli
Haro pisze:rozrywanie pochwy jest wzniosle
Haro pisze:zesra sie na wyrko jest wniozla?
Andrew pisze:zdrowa kobieta rodzi - zdrowo - zdrowe dzieci
Mona pisze:bo już w XXI wieku nie zdarza się raczej samoistne pęknięcie.
Mona pisze:Nie uda się tak, to dostanę znieczulenie okołooponowe, a jak nie tak, to cesarka. Co w tym za problem?
Mona pisze:Myślę, że robicie z igły widły.
Dzindzer pisze:kiedys tarfiłam na jakims forum na temat o porodach i niestety wielu lekarzy wychodz z założenia, ze nie trzeba nacinac
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 134 gości