kosztują tylko 18 zł
Moderator: modTeam
Jak wszystkie te nowsze terazrasta:) pisze:Jeśli nie masz problemów z cerą to polecam Harmonet, on też jest z małą ilością hormonó
Chyba zartujesz?Gdyby nawet byl na ilu jeszcze naiwnych bysoie zdarzyli dorobic?rasta:) pisze:gdyby był szkodliwy w tak wielkim stopniu jak większość z was pisze, to dawno by go wycofali z produkcji!!!
moon pisze:A w czerwcu nie pisalas nam o swoim pierwszym opakowaniu jakie bierzesz i jestes ciekawa czy faktyucznie np biust Ci urosnie?
moon pisze:betusia, jak tak dobrze na CIebie dziala a kochany jedzie na nie tak dlugo to nie przerywaj wiec
moon pisze:No to też bym odstwila na taki czas
Moj niebetusia pisze:cykl trwa 28 dni przy tabletkach
Dlaczego?betusia pisze:wakacji to ja też nie wliczam do normalnego czasu.
No to prawie pol roku ok. Ale nie ponadbetusia pisze:dla mnie 4, 5 miesięcy to już pół roku
Mi nie kasy a zdrowia. na miesiac czy dwa bym nie przerwala ale pol roku juz tak.betusia pisze:zkoda kasy przede wszystkim.
moon pisze:Moj niebetusia pisze:cykl trwa 28 dni przy tabletkachod miesiaczki do miesiaczki to 29 dni wychodzi.
od pierwszego dnia okresu do 1 pigulki jest 3 dni potem 21 brania i 5 dzni przerwy.
moon pisze:od pierwszego dnia okresu do 1 pigulki jest 3 dni potem 21 brania i 5 dzni przerwy.
moon pisze:Mi nie kasy a zdrowia.
moon pisze:betusia napisał/a:
wakacji to ja też nie wliczam do normalnego czasu.
Dlaczego?
Anula pisze:I tym sposobem rok ma 13 miesięcy
Nie mamAnula pisze:jeżeli w opakowaniu masz 28 tabletek
Tak ale cykl to od okresu do okresu a nei od pigulki do pigulkibetusia pisze:21 + 7 = 28
moon pisze:Nie mamAnula pisze:jeżeli w opakowaniu masz 28 tabletek![]()
moon pisze:Toz podalam normalne obliczenia dostaje okres kazdego 5 dnia przewy po prostu. W sobote. W sobote jest pierwszy dzien cyklu. 4 dnia cyklu zaczynam opakowania 21 tabletek. Potem czekam jeszcze 5 dni przerwy na okres. 3+21+5 rowna sie 29
Andrew pisze:ile razy juz odstawiłas pigulki >?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości