dziwne. wspolzylem z dziewczyna majac prezerwatywe, jednakze jak to bywa w chwilach stresu pare dziwnych wydarzen mialo miejsce otoz.... /tak by the way to miala dni nieplodne/
hm po pierwsze bylem w boxerkach i jak wiadomo po chwili pieszczot mialem na nich troche plynu przed-ejakulacyjnego /przepraszam za niefachowe nazewnictwo, i tak wszyscy wiedza o czym mowie mam nadzieje/ i potem, wyszedlem do lazienki zalozyc prezerwatywe, jednak po raz pierwszy zalozylem ja odwrotna strona po czym /co za glupota/ bez zastanowienia zmienilem strone na odpowiednia. podczas stosunku wszystko bylo okey, nic nie peklo i przed finalem wyszedlem z niej wiec wszystko pod kontrola. nastepnej nocy byla podobna sytuacja tylko wtedy sie opamietalem CO JA ROBIE /a tak w ogole to po zalozeniu juz tej prezerwatywy ubralem ponownie boxerki i dopiero po jeszcze jakims czasie /nie wiem z minute dwie/ pieszczot dopiero je zdjalem i zaczelismy sie kochac
...jaka jest szansa ze ona moze byc w ciazy? podkreslam ze dziewczyna ma sie bardzo dobrze i bynajmniej nie jest zestresowana... ja sie troche stresuje bo wiem ze zrobilem straszna glupote jednakze z dnia na dzien jak pytam osob oni watpia w taka mozliwosc aby mogla ona byc w ciazy....
wiec? pytam fachowcow mam nadzieje ze mnie jakos uspokoicie ....
pozdrawiam i dziekuje z gory!
hm...glupi stres?
Moderator: modTeam
przeciez wspomnioalem w poscie wyzej ze tu nie chodzi o to tylko bardziej o ten blad z zakladaniem zabezpieczenia...to moze zamiast mi mowic jaki to zacofany nie jestem moglabys napisac czy jest jakakolwiek mozliwosc czy nie, bo takie gdybanie o stanie mojej wiedzy na ten temat nic nie wnosi
dzieki z gory pozdrawiam
dzieki z gory pozdrawiam
- ksiezycowka
- Weteran