Tabletki a wilczy apetyt
Moderator: modTeam
- bandzioreks
- Zaglądający
Witam... mam takie pytanie do dziewczyn przyjmujacych tabletki anty... otóż ja jestem w trakcie brania 1 opakowania novynette... nie wiem czy to po nich mam taki "wilczy apetyt" ale normalnie caly czas bym jadla.... poza tym wylazlo mi mnostwo syfow (o tym juz pisalam posta kiedys)
moje pytanie brzmi czy wy tez tak macie
a moze mialyscie na poczatku brania tabletek
czy ten ciagly apetyt jest rowniez skutkiem ubocznym tak jak te syfy...
przytylam juz ok 1,5 kg przez to ze ciagle jem...
najgorsze jest to ze nie moge nad tym zapanowac... bo ciagle czuje mam ochote na cos do jedzenia...
ehh... prosze o odpowiedz...
.....::DoN't Go WaStInG YoUr EmOtIoNs::.....
- ksiezycowka
- Weteran
Ja tak mialam gdzies przy piateym opkawoaniu Harmonetu. Pare kg w ciagu miesiaca utylam. Jak powiedzialam lekarzowi zlapal sie za glowe i dal mi inne.bandzioreks pisze:moje pytanie brzmi czy wy tez tak macie
Ale Ty jestes przy pierwszym i tak moze byc przejsciwo. Ja bym sie skonsutowała z lekarzem bo z tego co tyjesz ciezko Ci bedzie zejsc pewnie.
Ja biore Mercilon 7 miesiac i waga ani drgneła.
Apetytu wiekszego tez nie mam. Ja równiez zastosowałabym sie do rady Moon i skonsultowała to z lekarzem chociaz telefonicznie.
Apetytu wiekszego tez nie mam. Ja równiez zastosowałabym sie do rady Moon i skonsultowała to z lekarzem chociaz telefonicznie.
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”