Logest
Moderator: modTeam
Logest
hey mam takie pytanie od poniedzialku zaczelam znowu brac tabletki i nadal mam okres nie jest duzy ale jest czy tez tak mialyscie dziewczyny ? bo kiedys jak zaczelam 1 raz brac Logest okres skonczyl mi sie po 2 dniach. Jak bylam u ginekologa pytałam czy moge zacząc przyjmowac znowu tabletki bo biore Litocid który zawiera jednmowodny cytrynian potasu oraz substancje pomocnicze i urostept który jest całkowicie ziołowy na nerki bo miałam kamien :p czy te leki moga spowodować zaburzenie działania tabletek ? jakoś wole sie upewnic jeszcze raz 
- ksiezycowka
- Weteran
Sory my ani lekarze ani famaceuci sprawdź se na ulotkach.aysha pisze:ak bylam u ginekologa pytałam czy moge zacząc przyjmowac znowu tabletki bo biore Litocid który zawiera jednmowodny cytrynian potasu oraz substancje pomocnicze i urostept który jest całkowicie ziołowy na nerki bo miałam kamien :p czy te leki moga spowodować zaburzenie działania tabletek ?
Nie nie mialam tak, ale wiem ze tak byc moze i to normalne.aysha pisze:hey mam takie pytanie od poniedzialku zaczelam znowu brac tabletki i nadal mam okres nie jest duzy ale jest czy tez tak mialyscie dziewczyny ?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”