wejdź i przeczytaj sprawa wazna !!!!!
Moderator: modTeam
wejdź i przeczytaj sprawa wazna !!!!!
witam! czyli tak kochalem sie z laska w dzien nieplodny....mialem prezerwatywe ze srodkiem plemniko bójczym....sprawdzilem ja po jakims czasie i byla ok......po jakichs paru minutach znowu na nia spojrzalem i patrze a tu pekła tak na srodku zdluz i czlonek byl przez pare chwil bez gumy....wczesniej jak gumka byla ok....to powstrzymalem wytrysk w takim sensie ze prawie moglem skonczyc alenic nie szlo na zewnatrz:) noi teraz mysle co zrobic bo nie ma chyab takiego testu co wykrywa po 24-48 h po
? mysle tez czy nei zaopatrzyc s ie w postinor???co doradzicie
jeśli rzeczywiście dzień był niepłodny to nie martw się.lol6 pisze:czyli tak kochalem sie z laska w dzien nieplodny
lol6 pisze:wczesniej jak gumka byla ok....to powstrzymalem wytrysk w takim sensie ze prawie moglem skonczyc alenic nie szlo na zewnatrz:)

to powinna być ostateczność. Pogadaj najpierw z dziewczyną jak to jest u niej z cyklem...lol6 pisze:mysle tez czy nei zaopatrzyc s ie w postinor???
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
no nie zrozumiales
lol6 napisał/a:
wczesniej jak gumka byla ok....to powstrzymalem wytrysk w takim sensie ze prawie moglem skonczyc alenic nie szlo na zewnatrz:)
nie rozumiem.
chodzilo oto ze duzo nie barkowalo a mogłoby dojsc do wytrysku....ale nic sie nie wydostalo....bo przystopowalem chwila przerwy i dalej
,....to jesli miala dni nie plodne to nie powinno raczej nic z tego byc.....a kiedy ewentualnie mozna by zrobic pierwszego etsta ciazowego:)
@@@@@aha no i jeszcze to z tym ze gumka byla ok...zmiana pozycji wiec widzialem ze gumka byla ok.... t bylo przed tym co napisalem wyzej....zyli tym podnieceniem...noi zmiana byla pozycji i zachwilke patrze a tu zonk wzdluz poszla:(
lol6 napisał/a:
wczesniej jak gumka byla ok....to powstrzymalem wytrysk w takim sensie ze prawie moglem skonczyc alenic nie szlo na zewnatrz:)
nie rozumiem.
chodzilo oto ze duzo nie barkowalo a mogłoby dojsc do wytrysku....ale nic sie nie wydostalo....bo przystopowalem chwila przerwy i dalej
@@@@@aha no i jeszcze to z tym ze gumka byla ok...zmiana pozycji wiec widzialem ze gumka byla ok.... t bylo przed tym co napisalem wyzej....zyli tym podnieceniem...noi zmiana byla pozycji i zachwilke patrze a tu zonk wzdluz poszla:(
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
Ja też miałam problem i wziełam postinor:) a jak chcesz sprawdzić kiedy sa płodne spytaj się jej kiedy miała ostatnio miesiączke i zazwyczaj ile trwa jej cykl:) (ale dokładną date) Polecam Ci ta strone: http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/fert.html
- zagubiona_wenus
- Pasjonat
lol6, proponuję sie jeszcze pouczyć, zanim zabierzesz się za seks...
Nie masz sie czym zamartwiać.lol6 pisze:juz nic nie kapuje rozumiem z emam sie nie zamartwiac czy tez na odwrót:(
Proponuję wspólną obserwację jej cyklu, fajna sprawa... Z moją Kobietką tak robimy.lol6 pisze:...rozmawialme i powiedziala ze dzien nieplodny....a mozna to sprawdzic jakims testem chyba nei bardzo co??
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”