powiedzcie mi. co mam robic ? brac je dalej? czy to juz nie ma sensu,bo stracily skutecznosc?
wiecej niz jedna zapomniana tabletka.
Moderator: modTeam
wiecej niz jedna zapomniana tabletka.
Obecnie biore Mercilon. sa to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne. bralam je reguralnie o tej samej godzinie przez 9 dni...niestety w pewnym momencie po prostu zapomnialam o nich
ostatnia tabletke przyjelam w niedziele wieczorem. na ulotce jest napisane co robic przy zapomnieniu 1 tabletki, a przy wiekszej ilosci nalezy zasiegnac porady lekarza. niestety ja nie mam takiej mozliwosci, bo jestem za granica.
powiedzcie mi. co mam robic ? brac je dalej? czy to juz nie ma sensu,bo stracily skutecznosc?
- zagubiona_wenus
- Pasjonat
Aniolecek pisze:ale nie wplywa to na skutecznosc antykoncepcji...
jak to wplywa? chyba się po to bierze codziennie tabletki żeby były skutecznym zabezpieczeniem! a jak dziewczyna nie wzięla już kilku tabletek to musi sie dodatkowo zabazpieczyć!
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Aniolecek nie zrozumial slowa "obecnie", ktorego uzylam mowiac nie o obecnych czasach, ale konkretnym przypadku, o ktorym mowa w tym temacie.
Przepraszam, ale nie odpowiadam za zenujace niskie IQ niektorych forumowiczow i totalna niekumatosc... .
Przepraszam, ale nie odpowiadam za zenujace niskie IQ niektorych forumowiczow i totalna niekumatosc... .

"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- ksiezycowka
- Weteran