Czy zaszłam?
Moderator: modTeam
Czy zaszłam?
Cześć Wam. Mam problem. Jestem strasznie zdenerwowana. Kochałam się z moim chłopakiem i pękła nam gumka. To był chyba mój 9 dzień cyklu. Jednak on przed erekcją wyciągnął "swojego". I nie zostawił we mnie spermy. Czy moge w takim bądź razie być w ciąży?? Prosze was o szybka odp!!!!
Fionka pisze:Czy moge w takim bądź razie być w ciąży?
Nie mozesz, a JESTES w ciazy

Chcesz moge dac ci namiary jak i gdzie usunac. Pisz jak cos. Tylko szybko bo nie mamy czasu do stracenia!
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Re: Czy zaszłam?
Fionka pisze:Jednak on przed erekcją wyciągnął "swojego".
yyy... To jak go tam włożył? PBNMSP
Śluz płodny jest śliski, przezroczysty i rozciągliwy.
Jak 28-30 dni, to teoretycznie bezpłodne, teraz decyzja do Ciebie należy.
Bez recepty postinoru załatwić raczej nie dasz rady, chyba że masz znajomą aptekarkę i receptę doniesiesz później. Jak masz jakiegoś znajomego lekarza, to może Ci przepisać - niekoniecznie ginekolog, może być też stomatolog. A jak nie masz, to możesz wybrać jakiegoś lekarza z www.wpadka.pl. Aha, musisz liczyć tak z 70zł na postinor + ewentualnie za prywatną wizytę.
Jak 28-30 dni, to teoretycznie bezpłodne, teraz decyzja do Ciebie należy.
Bez recepty postinoru załatwić raczej nie dasz rady, chyba że masz znajomą aptekarkę i receptę doniesiesz później. Jak masz jakiegoś znajomego lekarza, to może Ci przepisać - niekoniecznie ginekolog, może być też stomatolog. A jak nie masz, to możesz wybrać jakiegoś lekarza z www.wpadka.pl. Aha, musisz liczyć tak z 70zł na postinor + ewentualnie za prywatną wizytę.
- zagubiona_wenus
- Pasjonat
Lukasz pisze:Fionka pisze:Jednak on przed erekcją wyciągnął "swojego".
yyy... To jak go tam włożył? PBNMSP
chyba chodziło o to że przed wytryskiem

grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
hehe tak chodzilo o wytrysk:P hehe Dzięki wielke za odp
Własnie zastanawiałam się żeby jutro pójść do ginekologa. Choc bedzie to mój pierwszy raz, to chyba bardziej bede sie przejmować tym czy jestem. Strasznie czuje się niepewnie. Bo słyszałam źe w prezerwatywie mógł być śluz mojego chłopaka i tam też moga znajdowac sie plemniki. Rozmawiałam o tym z moim chłopakiem, mówi że nie, ale przezemnie tez jest troche niepewny. A ile te tabletki w aptece kosztują??
- ksiezycowka
- Weteran
kaska1820 pisze:Zrób sobie kilka testów ciążowych to wtedy bedziesz miała pewność!!
10 godzin po stosunku? Pieniądze wyrzucone w błoto.
Fionka pisze:Własnie zastanawiałam się żeby jutro pójść do ginekologa.
Najlepiej zrobisz. I tak już najwyższy czas, skoro współżyjecie. Jeżeli masz kasę, to idź po postinor, a jeżeli nie, to pożycz

Fionka pisze:hehe tak chodzilo o wytrysk:P
No przecież sie domyslamy OCB

Własnie zastanawiałam się żeby jutro pójść do ginekologa.
Idź. Na pewno nie zaszkodzi

Strasznie czuje się niepewnie.
Ja po moim pierwszym razie też czułem się niepewnie mimo, że byla prezerwatywa... Zreszta moj pierwszy post tutaj do tego nawiązywał
Bo słyszałam źe w prezerwatywie mógł być śluz mojego chłopaka i tam też moga znajdowac sie plemniki.
W PREZERWATYWIE na pewno był. Tylko czy był też na zwenątrz niej...
A ile te tabletki w aptece kosztują??
Postinor ok. 60-70zł
Jak nie zasiejesz, to i plonów nie zbierzesz, proste!I nie zostawił we mnie spermy.
Tylko, że testy wskazują poprawnie dopiero po jakimś czasiekaska1820 pisze:.Zrób sobie kilka testów ciążowych to wtedy bedziesz miała pewność!!

Dlaczego?Anula pisze:Fionka napisał/a:
Własnie zastanawiałam się żeby jutro pójść do ginekologa.
Najlepiej zrobisz. I tak już najwyższy czas, skoro współżyjecie

A ja radziłbym sie nie stresować. Wątpię, że jesteś w ciąży, bo:
1. Nie było pełnego wytrysku, tylko płyn przedejakulacyjny(który mógł i tak zostać w prezerwatywie)
2. dziewiąty dzień cyklu jest jeszcze "w miarę bezpieczny"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja stosuje przerywany i dzieci nie mam, a kochamy się w obojętnie jaki dzień cyklu
A co do Postinoru, to wg mnie zdrowie, nerwy i kasa w błoto, ale zrobisz, jak zechcesz <browar>
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”