Ehh mam taki klopot ktory mnie nurtuje od paru dni.Jestem po cesarskim cieciu w styczniu urodzilam wspanialego zdrowiutkiego synka.Po odstawieniu go od piersi moja ginekolog przpisala mi REgulon.Bralam go przez 2 miesiace poniewaz moj maz wyjechal i nie mialam potrzeby go brac.I teraz sytuacja wyglada tak: po 1 opakowaniu dostalam okresu (ale wtedy nie wspolzylismy , lekarka stwierdzila ze lepiej zebym brala miesiac przed preparat zeby zobaczyc czy mi spasuje); po 2 opkawaniu w czasie ktorego wspolzylismy przez 2 tygodnie takze dostalam okres.Odstawilam tabletki i zonk i jak w morde strzelil nie ma okresu od 4 dni:/ Czy to moze byc ciaza?Prosze pomozcie!!Po odstawieniu tabletek nie wspolzylismy takze nie wiem.
Wiem ze regulon ma dosc duzo hormonow.Moze organizm musi sie przyzwyczaic?Ehh Czekam na wasze opinie:(
Po Regulonie
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
- Weteran
Scarllet22 pisze:Ehh mam taki klopot ktory mnie nurtuje od paru dni.Jestem po cesarskim cieciu w styczniu urodzilam wspanialego zdrowiutkiego synka.Po odstawieniu go od piersi moja ginekolog przpisala mi REgulon.Bralam go przez 2 miesiace poniewaz moj maz wyjechal i nie mialam potrzeby go brac.I teraz sytuacja wyglada tak: po 1 opakowaniu dostalam okresu (ale wtedy nie wspolzylismy , lekarka stwierdzila ze lepiej zebym brala miesiac przed preparat zeby zobaczyc czy mi spasuje); po 2 opkawaniu w czasie ktorego wspolzylismy przez 2 tygodnie takze dostalam okres.Odstawilam tabletki i zonk i jak w morde strzelil nie ma okresu od 4 dni:/ Czy to moze byc ciaza?Prosze pomozcie!!Po odstawieniu tabletek nie wspolzylismy takze nie wiem.
Wiem ze regulon ma dosc duzo hormonow.Moze organizm musi sie przyzwyczaic?Ehh Czekam na wasze opinie:(
na temat regulonu mam malo do powiedzenia. generalnie wzielam tylko 2,5 opakowania. w polowie 3 przerwalam. prawdopodobnie mialam na niego uczulenie, bo strasznie mi puchly po nim oczy
-
- Początkujący
Heh juz jest wszystko wporzadku jednak to falszywy alarm 
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”