Seks podczas okresu i stosunek przerwany - ciaza?
Moderator: modTeam
Seks podczas okresu i stosunek przerwany - ciaza?
czy jest możliwe zajście w ciąże jeżeli kobieta ma miesiączke, a kochaliśmy się bez prezerwatywy(ale ja nie miałem orgazmu)??
wszystko w porzadkuMarcin18 pisze:natasza pisze:rzecz sie zmienia, gdy wczesniej byly inne stosunki z wyryskiem.
tzn?! to był mój pierwszy raz i na pewno nie bylo wytrysku... czy to noramlne?
mialam na mysli przypadek, gdy mogliscie sie kochac wiecej niz ten jeden raz i wtedy czklonek moglbyc wczesniej zabrudzony, a tak to nie ma problemu, nic nie powinni sie stac, nie ma sie czym przejmowac.
-
- Uzależniony
Nie wiem czy mówię tego zbyt autorytatywnie, ale odnoszę wrażenie że coraz więcej osób rozpoczynających współżycie nie jest do tego psychicznie przygotowana... Tu nawet nie chodzi o brak wytrysku - bardziej o ten paniczny strach. Jeśli się czegoś boicie - nie ryzykujcie!!! Prezerwatywa naprawdę aż taka droga nie jest.
pracocholik pisze:Nie wiem czy mówię tego zbyt autorytatywnie, ale odnoszę wrażenie że coraz więcej osób rozpoczynających współżycie nie jest do tego psychicznie przygotowana... Tu nawet nie chodzi o brak wytrysku - bardziej o ten paniczny strach. Jeśli się czegoś boicie - nie ryzykujcie!!! Prezerwatywa naprawdę aż taka droga nie jest.
przyznam szczerze, ze i z prezerwatywa ostatnio mam obawy

-
- Uzależniony
A u mnie wyjdzie na to, że całe życie się bałam
Jak Boga kocham, że tak. To jest mój pierwszy związek, w którym tak naprawdę nie mam obaw, co w razie czego. Nie panikuję i nie widzę wszędzie galopujących po łóżku plemników, a wcześniej widziałam. Może to ten facet po prostu i moge mieć z nim dzieci? A niechby i za dziewięć miesięcy, chociaż nie byłby to najszczęśliwszy moment, szczerze mówiąć.

-
- Uzależniony