Tak - użyłem wyszukiwarki... Nie - nie znalazłem satysfakjonującej mnie odpowiedzi...
Dlatego pytam, jako że nie jestem doświadczony...
1. Czy prezerwatywa powinna ściśle przylegać do członka?
2. Jaką prezerwatywę powinienem wybrać (najlepiej Durex) przy moim (nie ma się co chwalić) obwodzie 12,5 cm? ('przymierzałem' Extra Safe, ale była chyba troszkę za luźna)
Z góry dziękuję za odpowiedź...
rozmiar prezerwatywy
Moderator: modTeam
ja mam jakieś 14 z hakiem i używam Elite (56mm) ale i Close Fit (49mm) jak zajdzie potrzeba naciągnę... przecież gumki i tak są ciaśniejsze niż sugerowany przez producenta rozmiar...
I nie, gumka nigdy nie będzie ciasno przylegała, bo za żołądzią jest jednak zawsze luźniej. Masz się w tym "sprzęcie" czuć komfortowo a nie jak kolarz szosowy w swoich portkach.
I nie, gumka nigdy nie będzie ciasno przylegała, bo za żołądzią jest jednak zawsze luźniej. Masz się w tym "sprzęcie" czuć komfortowo a nie jak kolarz szosowy w swoich portkach.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”