Wstydliwe ale wazne...
Moderator: modTeam
Wstydliwe ale wazne...
Mam problem... wiec tak: mam okres od 6 dni ktory dostalam po 41 dniach ogolnie mam nieregularny wczesniej dostawalam po 23 22 a nawet 19... w 3 dniu okresu dotykalam narzadow chlopaka niby przez majtki ale w pewnej chwili dotknelam jego "instrumentu" i poczulam cos jakby sluz... przyszlam do domu umylam dokladnie rece plynem do higieny intymnej i moje intymne miejsce... czy moglo dojsc do zaplodnienia?? blagam o szybka odpowiedz!!!
Raz dziennie muszą się zdarzyć takie rzeczy:
1) wstanę
2) wypiję kawę
3) przeczytam na tym forum kolejny temat o tym samym
Nie, Nie, Nie- w ciąży nie jesteś od dotknięcia mokrego od płynu przedejakulacyjnego członka... gdyby to był dzień płodny, to owszem byłoby jakieś ryzyko, jeżeli doszło do wprowadzenia takiego członka do pochwy... ale tak...
Na przyszłość polecam wyszukiwarkę- najdalej wczoraj na taki temat już odpowiadałem.
1) wstanę
2) wypiję kawę
3) przeczytam na tym forum kolejny temat o tym samym
Nie, Nie, Nie- w ciąży nie jesteś od dotknięcia mokrego od płynu przedejakulacyjnego członka... gdyby to był dzień płodny, to owszem byłoby jakieś ryzyko, jeżeli doszło do wprowadzenia takiego członka do pochwy... ale tak...
Na przyszłość polecam wyszukiwarkę- najdalej wczoraj na taki temat już odpowiadałem.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”