Wstydliwe ale wazne...

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

agacienka1234

Wstydliwe ale wazne...

Postautor: agacienka1234 » 30 maja 2006, 16:38

Mam problem... wiec tak: mam okres od 6 dni ktory dostalam po 41 dniach ogolnie mam nieregularny wczesniej dostawalam po 23 22 a nawet 19... w 3 dniu okresu dotykalam narzadow chlopaka niby przez majtki ale w pewnej chwili dotknelam jego "instrumentu" i poczulam cos jakby sluz... przyszlam do domu umylam dokladnie rece plynem do higieny intymnej i moje intymne miejsce... czy moglo dojsc do zaplodnienia?? blagam o szybka odpowiedz!!!
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 30 maja 2006, 16:41

Nie. :>

Zamknąć... <zalamka> <zalamka> <zalamka>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 30 maja 2006, 16:42

Raz dziennie muszą się zdarzyć takie rzeczy:

1) wstanę
2) wypiję kawę
3) przeczytam na tym forum kolejny temat o tym samym

Nie, Nie, Nie- w ciąży nie jesteś od dotknięcia mokrego od płynu przedejakulacyjnego członka... gdyby to był dzień płodny, to owszem byłoby jakieś ryzyko, jeżeli doszło do wprowadzenia takiego członka do pochwy... ale tak...

Na przyszłość polecam wyszukiwarkę- najdalej wczoraj na taki temat już odpowiadałem.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 30 maja 2006, 17:07

to nie odpowiadaj jak Cię to wkurza

niema opcji na zajście w ciąże chyba że odrazu po upapraniu paluszka spermą wsadzisz go sobie do pipki

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”