Hormonet
Moderator: modTeam
Hormonet
Witam,chciałbym sie dowiedzieć czegoś odnośnie Hormonetu.Mianowicie mojej dziewczynie ginekolog właśnie przepisał go!!Zapomniała niestety sie spytać po jakim czasie od zaczęcia przyjmowania go można sie bezpiecznie już kochać.Zaznaczam że jest to jej pierwszy środek antykoncepcyjny(nigdy wcześniej nie brała)!Oraz wyrażcie swoją opinie na temat Hormonetu!
Dzięki z ainfo.Z poczatku sie przerazilem ajk zobaczylem ile tego jest.Bardzo duzo sie dowiedziałem o tym preparacie ale w dalszym ciągu nie wiem po mniej więcej jakim czasie bede sie mugł z nią kochać.Tydzień jak będzie przyjmowała to jest wystarczająco czy może dłużej....?Bo nie chcemy dać du.. w tym a bardzo już chilibyśmy sprówać tego bez zbędnego ogumienia 

- ksiezycowka
- Weteran
gax pisze:Witam,chciałbym sie dowiedzieć czegoś odnośnie Hormonetu.Mianowicie mojej dziewczynie ginekolog właśnie przepisał go!!
Hormonet?

A temat był wałkowany tyle razy, że za lenia powinieneś dostać bana na dzień dobry.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”