Ona ma poglady starsze od mojej babci ale coz
tajemnica ??
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
bo mieszkam w takim a nie innym kraju..
A zastanawiałaś się dlaczego możesz je mieć?
Asfaloth, moi rodzice swego czasu też mi zabierali tabletki... Kupowałam nowe, a trzymał je facet. Dopiero w rok później, "po przejściach" byłam skłonna normalnie pogadać z rodzicami, bez kłótni. Spokój, zrozumienie dla nich, jak i z ich strony dla mnie.. poskutkowało. Kwestia jeszcze.. ile masz lat. I jak do tego podchodzisz, bo jeśli butnie...
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
U mnie to taka cicha tajemnica. Wszyscy wiedzą o co chodzi i nikt się nie pyta. Nie miałam nigdy faceta na dłużej i głupio by to wygladało że juz to zrobiłam po krótkiej znajomości( w oczach mamy). Jak miałam 22 lata i byłam na jakiejśc imprezie skończyłam u mojego dobrego kolegi (ups). I to był odpowiedni moment chyba, powiedziałam że stało się tak a nie inaczej. I było ok. Teraz cisza.
- Rebeca2006
- Uzależniony
Ach biedni ci rodzice, niektorym nie miesci sie w glowach ze teraz to juz 18 latki sie kochaja
Moja mama mysli ze juz mam to za soba. A bylo tak : bylam jakies pol roku temu z nia u ginekologa z powodu boelsnych okresow i pani Doktor zaproponowala pigulki anty ale ja nie chcialam jeszcze ich brac ( przy tej ropzmowie byla oczywiscie moja mamuska) a teraz sama sie po nie wybralam i po prostu powiedzialam to mamie, wytlumaczylam jak to dziala i w ogóle ... Mamy dobry kontakt i nie krepuje sie jej pwoeidziec o takich rzeczach , zawsze jak gdzies wychodzimy z moim chlopakiem to dyskretnie mowi zebysmy uwazali .. hihi Ale do peirwszego razu jeszcze nie doszlo niestety miedzy nami .. 

"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
lol
tak jak pisalam na poczatku, nie powiedziałam mamusce, ale wie i kilka rozmow bylo. Tez ma takie dziwne podejscie kurna, hm moze nie az tak staroswieckie, ale w jakis sposob tak. O tabsach tez nie powiedzialam wprost-poprostu zostawilam tabletki na polce za zewnatrz..Pozniej cos mowila w stylu:
-i po co sie pakujesz tymi hormonami?!
-bo jestem odpowiedzialna za to co robie ;]
-chcesz zeby ci dupa urosla, jestes teraz szczupla to przytyjesz po nich ( :O nie wiedzialam, ze kiedys moja mam brala tabletki-myslalam ze to stara generacja
)
- a co chcesz zeby mi brzuch urosl?! a po drugie moje zycie, moja sprawa co robie.
Rozmowa sie skonczyla, i mam nadzieje, ze dosadnie jej wytlumaczylam i nie wroci do tego tematu wiecej.
tak jak pisalam na poczatku, nie powiedziałam mamusce, ale wie i kilka rozmow bylo. Tez ma takie dziwne podejscie kurna, hm moze nie az tak staroswieckie, ale w jakis sposob tak. O tabsach tez nie powiedzialam wprost-poprostu zostawilam tabletki na polce za zewnatrz..Pozniej cos mowila w stylu:
-i po co sie pakujesz tymi hormonami?!
-bo jestem odpowiedzialna za to co robie ;]
-chcesz zeby ci dupa urosla, jestes teraz szczupla to przytyjesz po nich ( :O nie wiedzialam, ze kiedys moja mam brala tabletki-myslalam ze to stara generacja
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- a co chcesz zeby mi brzuch urosl?! a po drugie moje zycie, moja sprawa co robie.
Rozmowa sie skonczyla, i mam nadzieje, ze dosadnie jej wytlumaczylam i nie wroci do tego tematu wiecej.
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”