problemik z braniem harmonetu
Moderator: modTeam
problemik z braniem harmonetu
Witam i pozdrawiam wszystkich odwiedzjacych forum Agnieszki , jestem tu nowa i zglaszam sie z pewnym problemem otoz skonczylam 3dni temu pierwsze opakowanie harmnetu dzisiaj dostalam silniejszego juz krwawienia bo od poczatku po zakonczeniu miesiaczki mialam caly czas drobne czasami wieksze plamienia ale czytalam o tym ze moga wystepowac wiec tym sie nie martwie zbytnio bo wyczytalam ze po 2 miesiącach czy 3 te objawy mijają, ale nie wiem wlasnie jak jest do konca z tym braniem 2 opakowania w ulotce podobie jak ginekolog mi powiedziala po skonczeniu tabletek z pierwszego opakowania nalezy odczekac 7 dni i jak w ulotce pisało 8 dnia nalezy polknac pierwsza tabletke drugiego opakowania mimo wystapienia krwawienia po odstawieniu w 2 czy 3 dniu (jak u mnie wystapilo obfitsze, sporo w porownaniu do plamien ), nio ale kiedy dziwi mnie to ze po drugim opakowaniu ginekolog powiedziala mi ze juz potem to sie bedzie brało tabletke nie tego 7 dnia po odstawieniu jak za pierwszym opakowaniem tylko kiedy tam mi wypadnie okres po odstawieniu czy 4 czy 5 dnia nie juz nie ma niby znaczenia a w ulotce harmnetu wlasnie pisze appopo drugiego opakowania ze tak samo sie ma brac 21 dni łykac tablekti i 7 dni przerwy i 8 dnia od nowa nowe opakowanie i tu jets teraz sprzecznosc i teraz mam nieco mały mętlik rosze o pomoc
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”