![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeszcze naukowcy nie doszli do tego, zeby zaplodnic faceta

A ty kinder, naprawde idz do lekarza, ginekologa. Niech ci zrobia test - z krwi. On bedzie wiarygodny. Jak to Cie nie uspokoi, to nie wiem juz co...

Moderator: modTeam
kinder_bueno pisze:Pegaz to jak sobie poradzilas ze schizem?
Pegaz w ciazy nie moglby byc
Jeszcze naukowcy nie doszli do tego, zeby zaplodnic faceta .hahaha.
sophie pisze:Niech ci zrobia test - z krwi.
M.A.T. pisze:kinder: odpowiedni lekarz dla ciebie to nie ginekolog ale psychiatra.
Wstreciucha pisze:sophie pisze:Niech ci zrobia test - z krwi.
ja polecam testy IQilez moze byc na tym swiecie ludzi, ktorzy wierza w "dzieci z palca " no kurde bele - dziewica , peting , dzizusssssssss , a gdzie penetracja, wytrysk
M.A.T. pisze:kinder: odpowiedni lekarz dla ciebie to nie ginekolog ale psychiatra.
albo porzadna lektura o tematyce sexualnej
Choc mi by bylo glupio zrobic z siebie az taka panikare - zwlaszcza, jak nie ma zadnych powodow do obaw.
kinder: odpowiedni lekarz dla ciebie to nie ginekolog ale psychiatra.
kinder_bueno pisze: robilam test ciazowy - negatywny
kinder_bueno pisze: ale to tylko urojona ciaza,
prawda?
Pegaz pisze:Jak czytam posty jak powyżej to...no nieważne..w kazdym razie te schizy łatwo nie przechodza łatwo i nie koniecznie musi mieć to związek z dojrzałością..porównał bym to raczej z lękiem wysokościjak wyjdziesz na góre boisz sie po chwili przechodzi..schodzisz myśląc że lęk już nie wróci,po jakimś czasie masz wejść a nogi się trzęsą ręca robią mokre a w gębie jak na sacharze..jednym słowem lęk powraca..niektórym nie innym tak...brr..
Ona_Mika pisze:runeko, powiem tylko to: nie wiesz jak się czuje i nawet nie próbujesz być wyrozumiała to nie gadaj i ciesz się że ty nie masz takich problemów, bo to wcale nie jest takie zabawne...
Ona_Mika pisze:Ja uważam że taka schiza sama się wyleczy
M. pisze:Schiza ciazowa... moze po prostu nie doroslas do seksu?
Ona_Mika pisze:Fajne rozwiązanie ale nie dla mnie, ja staram się jak najmniej leków przyjmować,
runeko pisze:To po co bylo zakladac ten temat?
runeko pisze:A psychiatra niekoniecznie 'faszeruje' psychotropami i szczerze mowiac malo widzilam osob od nich uzaleznionych, ktore mialy to na recepte. Baaa, sama biore Xanax. Ale niektorym ludziom to jest POTRZEBNE bo sa CHORZY mniej lub bardziej. A jak wymyslasz sobie sama problem to jak my Ci mamy poradzic?A jak ktos se wpyla psychotropki na boku to jego problem tak notabene uzaleznien.
runeko pisze:Uwazaj bo to samo napisalam to mnie malo nie zjedli. Rozumiem jakby miala laska 30 lat czy ile tam i nagle miala taka schize. NAGLE, jakis szok czy cos w tym stylu. Ale jak sie ma "bo sie ma" to prosze mi tu nie leciec w kite.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości