Witam
Mam 'maly' problem. Otoz moja dziewczyna nie ma okresu od grudnia. Ostatni miala w grudni (ok 18-20) był on jak to stwierdziła bardzo obfity, przez okres 5dni.
Do tej pory nie dostala ponownie okresu. Kochaliśmy sie od grudnia moze z 3razy, w tym za kazdym razem w gumce, wytrysk nastepował na zewnatrz a nie w niej. Nigdy nie pekła ani nic w tym stylu. Ostatni sie odchudza. Co moze byc problemem? Czy mozliwe ze jest w ciazy? Nie ma zadnych objawów jak o to chodzi. Sa na to jakies szanse?
Pomozcie, ja juz nic nie wiem ;/
Moderator: modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Z tym, ze w 2 misiece 6-7 km to mało. Nie jest to drastyczne zeby okresu nie miała.
Ja nie miałam jak w ciagu 2 miesiecy 27 schudłam i to rozumiem. Ale w tej sytuacji?
W ciaze mi sie nie chce wierzyć, dla spokoju mozna ten test robić.
Ja na Twoim m iejscu bym ja do ginekologa posłała na badania.
Ja tez tak miałam. Na dzieciaczka sznas nie było o okresu po 3 miesiace nie miałam. Ale wtedy wiekszy strach był o to czy z moim organizmem wszystko ok.
Ja nie miałam jak w ciagu 2 miesiecy 27 schudłam i to rozumiem. Ale w tej sytuacji?
W ciaze mi sie nie chce wierzyć, dla spokoju mozna ten test robić.
Ja na Twoim m iejscu bym ja do ginekologa posłała na badania.
Ja tez tak miałam. Na dzieciaczka sznas nie było o okresu po 3 miesiace nie miałam. Ale wtedy wiekszy strach był o to czy z moim organizmem wszystko ok.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”