Gumy raz jeszcze
Moderator: modTeam
Gumy raz jeszcze
Wskaźnik Pearla mówi nam o ryzyku zajścia w ciążę przy PRAWIDŁOWO stosowanym środku antykoncepcyjnym. No więc PRAWIDŁOWO zastosowana gumka powinna... w 100% ochronić. Czy taka a nie inna wartość tego wskaźnika bierze się stąd, że PRAWIDŁOWO założona guma a to pęknie, albo się ssunie, może nieszczelna jest, lub skądś tam jeszcze?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Najleppsze to sa chyba durex'y ale jak wy sobie chlopaki je dobieracie...ja dobralam mojemu ale sie zastanawiam..czy to nie glupota niech sie sam pomartwi!
Jeśli Twój nie ma jakiegoś "mini" lub "maxi"- to standard i tu nie ma co dobierać. Chyba nie myślisz, że przy kupnie trzeba przymierzać :572:
Kochać i być kochanym
Jedziesz z chłopakiem do fabryki kondomów, on idzie na pomiary szerokości, długości we wzwodzie, a następnie podpisujesz terminowy kontrakt na produkcję gumek specjalnie dla Twojego chłopaka.
:D:D

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Ej nie brechtajcie sie ze mnie chodziło mi dokładnie o to jakie on moze preferowac zwilzane karbowane...<
...akurat to nie ma dla faceta żadnego znaczenia a bardziej dla kobiety (jeśli masz skąpe naturalne nawilżenie-to używajcie zwilżanych, jeśli potrzebujesz silniejszych bodźców-to używajcie karbowanych).
Kochać i być kochanym
mon_cheri pisze:Ej nie brechtajcie sie ze mnie chodziło mi dokładnie o to jakie on moze preferowac zwilzane karbowane...<faceci lubia uzywac kondonow z bajerami czyz nie!! :569: >nie chodzilo mi o rozmiar!!
Odrobina uśmiechu nikomu nie zaszkodziła. Nikt z Ciebie nie szydzi.
On już sobie najprawdopodobniej dobierze. No chyba, że zapominalski jest i musisz za niego pamiętać...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”