Harmonet
Moderator: modTeam
Tak dobrze myślisz. Poza tym pamiętajcie, ze przy tego typu objawach (ktore miną) trzeba stosować metody pozahormonalne.
I powtarzam mnie powiedziała Pani ginekolog, iz dziala od 1 tabletki, wiadomo, ze na dobre po kilku, bo organizm wchłonął już dawno, co miał wchłonąć.
Pozdrawiam
I powtarzam mnie powiedziała Pani ginekolog, iz dziala od 1 tabletki, wiadomo, ze na dobre po kilku, bo organizm wchłonął już dawno, co miał wchłonąć.
Pozdrawiam
... you bleed just to know you're alive ...
To znowu ja.
Moja dziewczyna odkąd zażywa tabletki (od 1 dnia) przez cały czas ma jakies plamienia, teraz już jest 8 dzień po okresie i pojawiło się jakieś obfitsze krwawienie. Norma to czy nie norma? Na ulotce jest napisane, że mogą występować jakieś plamienia czy krwawienia nieregularne ale tak cały czas? :550:
Moja dziewczyna odkąd zażywa tabletki (od 1 dnia) przez cały czas ma jakies plamienia, teraz już jest 8 dzień po okresie i pojawiło się jakieś obfitsze krwawienie. Norma to czy nie norma? Na ulotce jest napisane, że mogą występować jakieś plamienia czy krwawienia nieregularne ale tak cały czas? :550:
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Mnie osobiście coś takiego się nie przytrafiło, ale na pewno plamienia miną... I tak, to normalne, gdyz organizm zmienia całkowicie swoje funkcjonowanie, zmieniając także zegar biologiczny, który teraz będzie chodził jak szwajcarski
))
Ale... jeżeli plamienia się będa utrzymywać... zadzwoniłabym do lekarza zapytała co o tym mysli, a poźniej ewentualnie umówiła na wizytę.
Pozdrawiam

Ale... jeżeli plamienia się będa utrzymywać... zadzwoniłabym do lekarza zapytała co o tym mysli, a poźniej ewentualnie umówiła na wizytę.
Pozdrawiam
Powiem szczerze, że jej zegar bio chodził dość dokładnie jak dotychczas. Masz rację. Aby wymienić mechanizm, trzeba stary wyrzucić.
;)
Dzięki za odp. Mam nadzieję, że to minie szybko i będzie jak trzeba.

Dzięki za odp. Mam nadzieję, że to minie szybko i będzie jak trzeba.
Witam ponownie.
Moja dziewczyna bierze te piguły od 2 tygodni (napisałem powyżej). I ciągle ma jakieś plamienia, a nawet czasem lekkie krwawienia. Codziennie praktycznie. Czy to minie, czy może powinna pomyśleć o zmianie tabletek? I teraz najważniejsze: Czy pomimo tych skutków zabezpieczenie DZIAŁA? Nic innego nie występuje, tylko te plamienia/krwawienia. Oświećcie/dobijcie/pocieszcie. Z góry dziękuję.
Moja dziewczyna bierze te piguły od 2 tygodni (napisałem powyżej). I ciągle ma jakieś plamienia, a nawet czasem lekkie krwawienia. Codziennie praktycznie. Czy to minie, czy może powinna pomyśleć o zmianie tabletek? I teraz najważniejsze: Czy pomimo tych skutków zabezpieczenie DZIAŁA? Nic innego nie występuje, tylko te plamienia/krwawienia. Oświećcie/dobijcie/pocieszcie. Z góry dziękuję.
Ma od razu receptę na 3 następne opakowania.
Mam nadzieję, że będzie dobrze od drugiego. Nie chcę, żeby się męczyła.
Mam nadzieję, że będzie dobrze od drugiego. Nie chcę, żeby się męczyła.

-
- Zaglądający
Zazywałam Harmonet przez kilka miesiecy, normalnie -..swinstwo i tyle. Przybralam na wadze, bylam strasznie senna i nadal odczuwalam bole brzucha -..lekarz mowil, poczatki zawsze tak wygladaja .. Ile do cholery to bedzie trwac?
Odrzucilam lekarstwa, wszystko sie unormowalo -..wrocilam do dobrej formy, nie odczuwam sennosci -..a bol wystepuje bardzo rzadko...
Odrzucilam lekarstwa, wszystko sie unormowalo -..wrocilam do dobrej formy, nie odczuwam sennosci -..a bol wystepuje bardzo rzadko...
Zazywałam Harmonet przez kilka miesiecy, normalnie -..swinstwo i tyle. Przybralam na wadze, bylam strasznie senna i nadal odczuwalam bole brzucha -..lekarz mowil, poczatki zawsze tak wygladaja .. Ile do cholery to bedzie trwac?
Jak dla mnie niemozliwe... ale ok. Rozne sa kobiety...
Kurde, mojej Pani się chyba po tym harmonecie zwiększyło lekko libido...
HELP!!! HELP!!!
hahaha
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
- Zaglądający
BlueEyes pisze:Zazywałam Harmonet przez kilka miesiecy, normalnie -..swinstwo i tyle. Przybralam na wadze, bylam strasznie senna i nadal odczuwalam bole brzucha -..lekarz mowil, poczatki zawsze tak wygladaja .. Ile do cholery to bedzie trwac?
Jak dla mnie niemozliwe... ale ok. Rozne sa kobiety...
Dlaczego niemozliwe.. ? Gdybys mogla rozwinac, dziekuje ..
Kilka miesiecy to za mało zeby zwalac wine na owe tabletki- naprawdę... Wszak to malutkie dawki hormonów i organizm musi sie przestawic- stad senność, ktora swoją droga wzmaga wchłanianie i przyswajanie leku. Ze nadal odczuwałas bole brzucha- rowniez normalne- po 6 miesiacach brania z reguly nasz okresik jest ja ulał...
Ale jak napisalam- rozne są kobiety.
Przetestowałam naprawde wiele tabletek, a mam spore lata praktyki.. i Harmonet okazały się NAJLEPSZYMI...
Trzeba bylo tak szybko nie rezygnować, i kwestia jeszcze w jakim wieku zaczelas je brac.
Pozdrawiam serdecznie!
Ale jak napisalam- rozne są kobiety.
Przetestowałam naprawde wiele tabletek, a mam spore lata praktyki.. i Harmonet okazały się NAJLEPSZYMI...
Trzeba bylo tak szybko nie rezygnować, i kwestia jeszcze w jakim wieku zaczelas je brac.
Pozdrawiam serdecznie!
-
- Zaglądający
bralam tabletki w wieku 17 lat, i uwierz mi -..czuje sie o niebo lepiej nie zarzywajac tych lekarstw, czasem boli mnie brzuch -..ale okres mam o dziwo regularny i pasuje jak ulal
No widzisz. Rozumiem. Młoda byłaś (może nadal jestes, bo nie wskazujesz na swoj wiek) i w takim wieku za wiele od tabletek wymagac nie mozna. Dopiero po jakimś czasie.
Teraz już TAM jest bezbarwnie. Sucho nie jest, bo jak ja do niej przyjeżdżam to nie
może mieć sucho
:D
Plamienia znikły NARESZCIE.
:):)
może mieć sucho

Plamienia znikły NARESZCIE.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”