Ciąża po tabletkach
Moderator: modTeam
dziwne nie dziwne ja uwazam ze w ogóle nie powinno sie pytac o takie cos jezeli osoby sie nie zna....wiec reakcja mnie ie dziwi....a ze dopero w tym a nie w innym momencie- ciezko wyczuc dlaczego, widocznie miala zly dzien albo cos 
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- ksiezycowka
- Weteran
bielactwo? (czy jakos tak). Moja kolerzanka to ma i była na to leczona - wiec przy takich zmianach skórnych najlepiej wybrac sie do lekarza,aby nie bylo zadnych niedowmowiec - bo wbrew pozorom, takie rzeczy sa leczone w szpitalach. No i poza tym moze to byc cos powaznego.mi się znowu pojawiły białe placki na skórze
i ciągle zatracam się w tym bagnie...
Re: Ciąża po tabletkach
kina pisze:Mam pytanko do szanownych forumowiczów!! Jak zabezpieczacie się przed ciążą po zakonczeniu brania tabletek?? Czy sama "gumka " wystarczy?? Podobno jak sie tablety odstawi to jest wieksze ryzyko wpadki....co sądzicie na ten temat??
mówi się, że po odstawieniu można szybciej zajść w ciążę. to troche wypaczone , kiedy odstawiasz, to hormony tracą orientacje i jajeczkowanie nie odbywa sie regularnie, tzn. nie wtedy kiedy sie go spodziewasz. takze generalnie to trudniej, kiedy sie jednak chce zajść. ja juz trenuje 4 miesiąc ale teraz zamierzam kupic testy owulacyjne. podobno niezawodne

- ksiezycowka
- Weteran