Czesc mam nastepujacy problem i z tego co wiem niejestem jedynym.
Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)
Niewiem co z tym zrobic kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest czy to wina prezerwatyw?
Fakt sa tabletki ale moja dziewczyna niemoze niektorych przyjmowac wiec niezawsze mozna zastosowac ta metode antykoncepcji.
Czy to wina prezerwatywy?
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
- Weteran
pawcio_k33 pisze:Czesc mam nastepujacy problem i z tego co wiem niejestem jedynym.
Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)
Niewiem co z tym zrobic kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest czy to wina prezerwatyw?
Fakt sa tabletki ale moja dziewczyna niemoze niektorych przyjmowac wiec niezawsze mozna zastosowac ta metode antykoncepcji.
Hmmm czy to naprawde taki problem

Pozdrawiam , Glowa i glowka do gory
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
pawcio_k33 pisze:Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)
Normalka
pawcio_k33 pisze:kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest
Zaspokoiłeś pierwsze łakomstwo, teraz podświadomie domagasz się jakości
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
-
- Zaglądający
- Pasjonat
pawcio_k33 pisze:czy to wina prezerwatyw?
Kiedyś słyszałem, że środki antykoncepcyjne prowadzą, między innymi, do impotencji. Będę wdzięczny za informację, czy rzeczywiście poradziłeś sobie z problemem, czy przeszedłeś na viagrę.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”