Czesc mam nastepujacy problem i z tego co wiem niejestem jedynym.
Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)
Niewiem co z tym zrobic kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest czy to wina prezerwatyw?
Fakt sa tabletki ale moja dziewczyna niemoze niektorych przyjmowac wiec niezawsze mozna zastosowac ta metode antykoncepcji.
Czy to wina prezerwatywy?
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
- Weteran
pawcio_k33 pisze:Czesc mam nastepujacy problem i z tego co wiem niejestem jedynym.
Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)
Niewiem co z tym zrobic kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest czy to wina prezerwatyw?
Fakt sa tabletki ale moja dziewczyna niemoze niektorych przyjmowac wiec niezawsze mozna zastosowac ta metode antykoncepcji.
Hmmm czy to naprawde taki problem Twoja kobieta nie moze postarac sie o to bys "stanal" skoro juz ja zalozyles A moze niech ona ci nalozy podczas gry milosnej, to nie "opadniesz". NIech wezmie ja w usta i wsunie na czlonek A moze po prostu zapal swiatlo to zyskasz na czasie, za nim znajdziesz gume, rozpakujesz i nalozysz to Twoj konik opada ;PP (zartuje oczywiscie )
Pozdrawiam , Glowa i glowka do gory <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
pawcio_k33 pisze:Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)
Normalka Ja tak mam od zawsze. Nawet zakładać nie muszę, wystarczy, że zobaczę.
pawcio_k33 pisze:kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest
Zaspokoiłeś pierwsze łakomstwo, teraz podświadomie domagasz się jakości
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
-
- Zaglądający
- Pasjonat
pawcio_k33 pisze:czy to wina prezerwatyw?
Kiedyś słyszałem, że środki antykoncepcyjne prowadzą, między innymi, do impotencji. Będę wdzięczny za informację, czy rzeczywiście poradziłeś sobie z problemem, czy przeszedłeś na viagrę.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”